Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. července 2021 7:53
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Jason Momoa bojuje proti farmaceutické společnosti, jejíž vinou zemřela jeho žena. Připrav se na emotivní a akční thriller

Jason Momoa bojuje proti farmaceutické společnosti, jejíž vinou zemřela jeho žena. Připrav se na emotivní a akční thriller
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už v srpnu uvidíme skvěle vypadající thriller.

Jason Momoa je akční hrdina, a i když hraje v dramatičtějších rolích, většinou rozdává údery a zabíjí gaunery. Jinak to nebude ani v dramatu/thrilleru Sweet Girl od Netflixu. Děj se zaměřuje na rodinně založeného Raye (Momoa), který se chce pomstít farmaceutické společnosti.

Doporučeno
10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 6. července 2021 9:30

Ta stáhla z trhu lék, který mohl zachránit jeho umírající manželku trpící rakovinou. Když Ray konfrontuje společnost, zjistí, že se zapletl do konspirace, a po krku mu půjde několik ozbrojených a nebezpečných lidí.

Kromě toho na něj našijí vraždu, takže musí očistit své jméno a ochránit i svou dceru. Kromě pořádné akce se můžeme těšit i na nějaké ty emotivnější a dramatičtější scény, pokud tedy trailer neklame.

Režíruje Brian Andrew Mendoza. Ten produkoval tři průměrné filmy, ve kterých hrál právě Momoa, a toto bude jeho celovečerní režijní debut. Snímek se na Netflix dostane 20. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse