Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2021 19:12
Čas čtení 0:51
Radim Šlechta

VIDEO: Hráč MBL trefil soupeře přímo do obličeje. Odpálený míček letěl rychlostí 161 km/h

VIDEO: Hráč MBL trefil soupeře přímo do obličeje. Odpálený míček letěl rychlostí 161 km/h
Zdroj: Unsplash/Chris Chow/volně k užití (ilustační obrázek)
SPORT
Uložit Uložené

Chris Bassitta skončil v nemocnici se zlomeninou v lícně-čelistní oblasti.

Zápas Oakland Athletics a Chicago White Sox v soutěži MLB nepříjemně překvapil hráče Chrise Bassitta, kterému se jeho nadhoz vrátil přímo do obličeje. Informoval o tom twitterový účet FOX Sports: MLB.

Chris předvedl parádní nadhoz, avšak určitě nečekal, že se mu vrátí jako bumerang. Jeho protihráč z Chicaga Brian Goodwin mu totiž odpálil míček přímo do obličeje. A že to nebylo nic něžného. Odpálený míček dosáhl rychlosti 161 km/h. 

Hned po zásahu se Chris okamžitě složil k zemi a po rukách, jimiž si zakrýval tvář, začala okamžitě téct krev. Pořadatelé i fanoušci se báli hlavně toho, aby míček nezasáhl oko. Hráč Oakland Athletics ale zůstal při vědomí.

„Nevypadá to v tuto chvíli, že by měl mít nějaké problémy s okem, dostal to pod něj. Má pár tržných ran, což spraví několik stehů," vyjádřil se Bob Melvin, manažer Oaklandu.

Hráč okamžitě odjel do nemocnice, kde mu lékaři diagnostikovali zlomeninu v lícně-čelistní oblasti, kterou budou řešit operací. K vnitřnímu poškození hlavy nebo zraku podle nich ale nedošlo.

Domů
Sdílet
Diskuse