Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2021 17:52
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Podívej se na obrázky ze snímku Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Takto vypadá restart filmové série

Podívej se na obrázky ze snímku Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Takto vypadá restart filmové série
Zdroj: Sony Pictures/Capcom
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už v listopadu zavítá do kin film Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City je restart filmové série. Po katastrofálních snímcích s Milou Jovovich se konečně dočkáme zpracování videoherních příběhů. Z prvních záběrů však nadšení nejsme. Horor pokryje děj prvních dvou her – Resident Evil 1 a 2.

Doporučeno
10 nejikoničtějších smrtí legendárních komiksových postav. Tyto scény se nesmazatelně vryly do našich pamětí 10 nejikoničtějších smrtí legendárních komiksových postav. Tyto scény se nesmazatelně vryly do našich pamětí 28. srpna 2021 14:30

V jedničce jsme zažili zrod viru v ikonické vile s tajnými laboratořemi, přičemž jsme poznali Chrise Redfielda (Robbie Amelle), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Brada Vickerse (Nathan Dales) či Alberta Weskera (Tom Hopper z Umbrella Academy). V dvojce byly hlavními postavami začínající policista Leon S. Kennedy (Avan Jogi) a Claire Redfield (Kaya Scodelario), Chrisova sestra.

Domů
Sdílet
Diskuse