Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 15:21
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Pandemie opět nabírá na síle. Babiš nevyloučil lokální restriktivní opatření

Pandemie opět nabírá na síle. Babiš nevyloučil lokální restriktivní opatření
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Premiér promluvil o lokálních opatřeních v souvislosti se zhoršující se situací v Karlových Varech.

Nejhůře zasaženým krajem je v současné chvíli ten Karlovarský, kde se jen před pár týdny konal Karlovarský filmový festival. Ke stoupajícím číslům nově nakažených promluvil i premiér Andrej Babiš (ANO), který pro Českou televizi řekl, že vláda nárůst pozitivně testovaných očekává a případná opatření, jež by mohla nákaze zabránit, budou lokální.

Doporučeno
Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě 7. září 2021 8:29

Pandemie koronaviru sílí především v Karlovarském kraji, na což v úterý zareagoval i premiér Andrej Babiš (ANO), podle kterého je nutné situaci sledovat, a pokud se bude stále zhoršovat, bude na místě zavedení lokálních opatření. Vláda v současné chvíli neví, jak by takové restrikce mohly vypadat a bude o nich jednat až poté, co hygienici zpracují i výsledky testování ve školách.

Domů
Sdílet
Diskuse