Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2021 15:26
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

V novém Super Mariovi budou hrát megahvězdy jako Chris Pratt, Anya Taylor Joy či Jack Black

V novém Super Mariovi budou hrát megahvězdy jako Chris Pratt, Anya Taylor Joy či Jack Black
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Vánoce 2022 zajdeme do kin na animovaný film o Super Mariovi od tvůrců filmu Já, padouch.

Instalatér Mario je jednou z nejznámějších postaviček videoherního světa, a přestože na základě této hry vznikla již v roce 1993 hraná adaptace, rozhodně se nedá říct, že šlo o důstojné převedení kultovní videohry na plátno. Společnost Illumination Entertainment se proto rozhodla, že zpracuje Maria formou animovaného filmu.

Doporučeno
Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky 21. září 2021 20:28

Od února 2018 víme, že snímek na motivy série videoher Super Mario Bros. vznikne v přímé spolupráci s Nintendem. Během čtvrtečního Nintendo Directu Šigeru Mijamoto, jedna z nejdůležitějších osobností této firmy, oznámil, že animák vyjde v prosinci 2022 v USA a později i ve zbytku světa. Nás však zaujalo extrémně nabité herecké obsazení. Půjde sice o animovaný film, ale tito herci dodají postavám nezaměnitelné osobnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse