Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2021 v 18:41
Čas čtení 0:33
Radim Šlechta

Aktualizace: Facebook měl globální výpadek. Nefungoval Messenger ani Instagram

Aktualizace: Facebook měl globální výpadek. Nefungoval Messenger ani Instagram
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/volně k užití
NEWS FACEBOOK
Uložit Uložené

Služby firmy se obnovily po půlnoci našeho času.

Aktualizace: Sociální síť a její služby začaly pomalu nabíhat po půlnoci našeho času.

Společnost Facebook měla globální výpadek. Nefungovaly sociální sítě Facebook a Instagram, ale ani aplikace Messenger nebo WhatsApp. Vyplývá to z hlášení serveru Downdetector, kterému problémy okolo pondělních 17:30 nahlásily desítky tisíc lidí.

Aplikace Facebook, Instagram, Messenger nebo WhatsApp nefungovaly po celém světě. Problémy hlásily desetitisíce lidí v Evropě, Spojených státech, Asii i Austrálii. Zatímco desktopová verze sociálních sítí hlásí typickou chybu ve znění „tato stránka nelze načíst“, v aplikacích se nedařilo načíst staré zprávy, odesílat nové nebo aktualizovat kanály obsahu. 

Co za výpadkem zřejmě stálo si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
Facebook opět funguje. Proč dlouhé hodiny nešel? Firma se omluvila, známe už i možného viníka výpadku Facebook opět funguje. Proč dlouhé hodiny nešel? Firma se omluvila, známe už i možného viníka výpadku 5. října 2021 v 7:36
Domů
Sdílet
Diskuse