Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. října 2021 8:11
Čas čtení 1:25
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Takto vypadají Babišovy luxusní nemovitosti ve Francii. Zelení je přijeli natočit

VIDEO: Takto vypadají Babišovy luxusní nemovitosti ve Francii. Zelení je přijeli natočit
Zdroj: se souhlasem strany Zelených
NEWS ANDREJ BABIŠ PANDORA PAPERS
Uložit Uložené

Zelení navrhují, aby Babiš nemovitosti poskytnul zdravotníkům a zdravotnicím, kteří v Česku bojovali s pandemií.

Kauza Pandora Papers otřásla celým Českem a není divu, že se mnozí sjíždí do Francie, kde Andrej Babiš (ANO) údajně přes své offshorové firmy nakoupil nemovitosti za 381 milionů korun. Na Azurové pobřeží přijeli i Zelení, kteří ve videu sdíleném na Facebooku premiéra vyzvali, aby zdůvodnil, proč k nákupu majetků použil metody, které používají mafiáni a zločinci k praní špinavých peněz a dotázali se ho i na to, kdy majetky odevzdá státu, aby se do nich mohli jezdit rekreovat lékaři a sestry.

Doporučeno
Pandora Papers: Premiér Babiš si podle uniklých dokumentů poslal 400 milionů korun přes offshorové firmy Pandora Papers: Premiér Babiš si podle uniklých dokumentů poslal 400 milionů korun přes offshorové firmy 3. října 2021 19:54

Jedeme do městečka, kde má Andrej Babiš (ANO) nebo firmy, které patří do jeho svěřeneckého fondu, mnoho nemovitostí. O jedné z nich nedávno konsorcium investigativních žurnalistů zjistilo, že existují velké nejasnosti ohledně jejího financování a že Andrej Babiš při nákupu této nemovitosti použil metody, které používá mafie nebo zločinci při praní špinavých peněz. Nám přišlo důležité zajet se podívat přímo na místo,“ řekl v úvodu videa spolupředseda Zelených Michal Berg. 

Domů
Sdílet
Diskuse