Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2021 13:36
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Historický moment pro česko-slovenské MMA: Nezlomný šampion Kozma se porve s dvojnásobným šampionem Buchingerem

Historický moment pro česko-slovenské MMA: Nezlomný šampion Kozma se porve s dvojnásobným šampionem Buchingerem
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Bojovníci se utkají 4. prosince na turnaji OTKAGON 29.

„Jeden pás se mi ještě někam vejde. Takže mistře Kozmo, možná, že přijdu,“ hlásil před pár měsíci legendární Ivan Buchinger poté, co po zisku pásu v lehké váze získal opasek také v pérové divizi. A jeho přání bylo vyslyšeno. Organizace OKTAGON MMA oznámila, že Buchunger se stane příštím vyzývatel šampiona welterové váhy Davida Kozmy.

Doporučeno
Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj 7. listopadu 2021 0:02

Dvojice se spolu porve už na začátku prosince v Ostravě a pokud by v boji Ivan Buchinger zvítězil, jednalo by se o historický moment. Stal by se totiž šampionem hned tří váhových kategorií (pérová, lehká, welterová), což je na poli světového MMA naprostý unikát.

Domů
Sdílet
Diskuse