Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 v 8:55
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

Muž na Českolipsku pobodal barmanku a vyloupil hernu. Pátrá po něm policie

Muž na Českolipsku pobodal barmanku a vyloupil hernu. Pátrá po něm policie
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Pokud bys muže poznal, neváhej zkontaktovat policii.

Kriminalisté z České Lípy pátrají po neznámém muži, který ve středu odpoledne vyloupil hernu Magic Games a pobodal barmanku, která v podniku pracuje. Žena byla převezena do nemocnice, kde jí lékaři ošetřili zranění, ale naštěstí není v ohrožení života. K incidentu došlo v půl druhé odpoledne, v ulici Červeného kříže a Policie ČR prosí veřejnost o pomoc s dopadením pachatele.

Doporučeno
KORONAVIRUS: Ve čtvrtek přibylo 14 229 nově nakažených, nejméně za všední den za poslední 3 týdny KORONAVIRUS: Ve čtvrtek přibylo 14 229 nově nakažených, nejméně za všední den za poslední 3 týdny 10. prosince 2021 v 7:33

Včera kolem půl druhé odpoledne navštívil hernu Magic Games v ulici Červeného kříže v České Lípě neznámý muž, který zde následně přepadl barmanku. Pachatel si vnitřní prostory herny nejprve obhlédnul, a když zjistil, že se tu žádný host nenachází, začal na ni křičet, ať mu vydá peníze,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Lupič se začal dobývat do prostoru za barem, který před ním barmanka uzamkla a odmítla mu vydat peníze. V tom však muž bar přelezl, odcizil hotovost v řádu tisíců korun a ženu napadl nožem. Způsobil ji několik povrchových bodných a řezných ran, s nimiž barmanka musela být převezena do nemocnice. Zranění naštěstí nejsou vážná a žena není v ohrožení života.

Po neznámém lupiči intenzivně pátráme. Jedná se o muže přibližně 180 centimetrů vysokého, robustní až obézní postavy. Svědek, který ho viděl z herny odcházet, o něm řekl, že se pohybuje jako tučňák, a právě podle kolébavého způsobu chůze by ho někdo z jeho okolí mohl poznat,“ dodala Baláková.

Pachatel měl na sobě černou bundu, černou čepici a na obličeji měl roušku. Pokud bys muže poznal, zkontaktuj prosím policii, která po lupiči intenzivně pátrá. 

pachatel
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse