Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2022 12:00
Čas čtení 1:59
Vojtěch Vanda

Těchto 10 youtuberů v roce 2021 vydělalo nejvíce peněz

Těchto 10 youtuberů v roce 2021 vydělalo nejvíce peněz
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI JAKE PAUL LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložit Uložené

Forbes spočítal, kteří youtubeři letos vydělali nejvíce peněz. V první desítce jsou stará známá jména, malé děti i hráči Minecraftu.

YouTube není pouze volnočasovým web, ale dlouhou dobu také velkým zdrojem příjmů pro spoustu tvůrců. To potvrdil nový žebříček magazínu Forbes, jenž seřadil 10 nejvýdělečnějších YouTuberů v roce 2021. Částky, které inkasovali známí tvůrci i nováčci, na úplném vrcholu nešly pod desítky milionů dolarů. Pojďme si říct, kteří to jsou.

Doporučeno
YouTube zakáže všechna antivaxerská videa a vymaže kanály prominentních antivaxerů YouTube zakáže všechna antivaxerská videa a vymaže kanály prominentních antivaxerů 29. září 2021 17:54

Není překvapením, že v letošní první desítce se znovu udrželi dětští youtubeři, kteří dělají unboxing hraček a sdílí na síť obsah mířený na nejmenší. Letos si ale neuzmuli příčku nejvyšší; desetiletý Ryan Kaji, hlavní postava kanálu Ryan's World, opanoval žebříček v předešlých dvou letech. Nyní jej na špici vystřídal třiadvacetiletý americký youtuber Jimmy Donaldson známý pod přezdívkou Mr. Beast.

Domů
Sdílet
Diskuse