Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 11:42
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Jason Statham se znovu postaví obřímu žralokovi. Film Meg 2 se začne natáčet už příští týden

Jason Statham se znovu postaví obřímu žralokovi. Film Meg 2 se začne natáčet už příští týden
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jason Statham a režisér The Meg se pustí do ještě většího žraloka.

KFTV přichází s informací, že film The Meg 2 se začne natáčet už příští týden. Štáb změní lokace a přesunou se z Nového Zélandu, kde točili jedničku, do Velké Británie. Nepůjde o jedinou změnu. Ben Wheatley (Kill List, Free Fire, Rebecca) nahradí na režisérské židli Jona Turteltauba.

Doporučeno
The Book of Boba Fett. Vyplatí se sledovat nový Star Wars seriál? The Book of Boba Fett. Vyplatí se sledovat nový Star Wars seriál? 19. ledna 2022 18:30

Collider tvrdí, že Statham nebyl spokojený s jedničkou z toho důvodu, že měla hodnocení PG-13. Do kina na ni mohli zajít i teenageři a podle něj nebyla dostatečně krvavá a hororová. Je tedy možné, že nový režisér natočí mnohem brutálnější a strašidelnější film.

V něm se Jason Statham, stejně jako v jedničce, setká s prehistorickým žralokem s názvem Megalodon, který je několikanásobně větší než největší žraloci na zemi. Vzhledem k začátku natáčení už v lednu můžeme předpokládat, že premiéra se uskuteční někdy začátkem příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse