Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2022 21:34
Čas čtení 0:53
Daniel Mikolášik

Amazon odhalil první plakáty k seriálovému Pánu prstenů. Zobrazují 23 postav Středozemě, jejich zbraně či říši

Amazon odhalil první plakáty k seriálovému Pánu prstenů. Zobrazují 23 postav Středozemě, jejich zbraně či říši
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Filmaři odhalili nové materiály k očekávanému seriálu The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Po odhalení upoutávky na seriál The Rings of Power a datu premiéry, která je naplánována na 2. září 2022 na platformě Amazon Prime Video, se fanoušci úspěšné trilogie radují z prvních oficiálních plakátů k seriálu. Společnost Amazon Studios poodhalila 23 postav.

Postavám sice není vidět do tváří, ale plakáty o nich odhalují minimálně to, ze které jsou pravděpodobně říše, jak se budou oblékat, zda půjde o vysoce postavené pány nebo o někoho z řad „běžného“ lidu, či mnohé další detaily. Můžeme vidět jejich charakteristické zbraně včetně různých mečů, velkého kovového kladiva, zlaté hole či srpu.

Odhalení plakátů ocení nejeden milovník díla J. R. R. Tolkiena, mezi nimiž i takové na první pohled malé náznaky produkují rozsáhlé spekulace o tom, jak bude očekávaný seriál vypadat. Mnozí fanoušci například předpokládají, že ocelové rukavice v černé zbroji patří Sauronovi nebo jeho původnímu pánovi Morgothovi.

Plakáty najdeš v galerii níže

Pán Prsteňov
The Lord of the Rings: The Rings of PowerPán Prsteňov
The Lord of the Rings: The Rings of PowerPán Prsteňov
The Lord of the Rings: The Rings of PowerPán Prsteňov
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Zobrazit galerii
(22)

Seriál bude údajně dražší než Hry o trůny a dokonce by se mohl stát nejdražším seriálem všech dob. První série prý stála 465 milionů dolarů (~10 miliard korun), přičemž pro srovnání poslední série Her o trůny stála podle Variety zhruba 90 milionů dolarů (~2 miliardy korun).

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? 11. října 2023 8:30

V seriálu Pán prstenů, jehož tvůrci jsou J. D. Payne a Patrick McKaye si zahrají Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath nebo Joseph Mawle.

Domů
Sdílet
Diskuse