Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2022 19:15
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Miroslav Kalousek nebude kandidovat v prezidentské volbě

Miroslav Kalousek nebude kandidovat v prezidentské volbě
Zdroj: TOP 09
NEWS PREZIDENTSKÉ VOLBY 2023
Uložit Uložené

I přesto, že o kandidatuře bývalý ministr financí uvažoval, nakonec k ní nedojde. Prý by neměl šanci vyhrát.

Bývalý předseda TOP 09 Miroslav Kalousek nebude kandidovat na prezidenta v následujících prezidentských volbách v roce 2023, přestože o tom uvažoval. Zmínil to v rozhovoru pro Právo. Podle jeho názoru, jenž je prý podložen řadou analýz, by v nich totiž neměl šanci uspět.

Téma prezidentských voleb v roce 2023 je stejně důležité pro starší jako pro mladé. Proto ti REFRESHER přináší nejčerstvější informace o kandidaturách, rozhovory se samotnými kandidáty na prezidenta a další okolnosti týkající se voleb v příštím roce, které ti neutečou, pokud si předplatíš REFRESHER+.
Doporučeno
S Andrejem Babišem nehodlám soupeřit, mně bohatě stačí, když ho porazím, říká kandidát na prezidenta Miloš Knor (Rozhovor) S Andrejem Babišem nehodlám soupeřit, mně bohatě stačí, když ho porazím, říká kandidát na prezidenta Miloš Knor (Rozhovor) 4. února 2022 11:30
Domů
Sdílet
Diskuse