Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. února 2022 13:00
Čas čtení 1:12
Tereza Šnajdrová

ZOH v Pekingu: Rusko čelí dalšímu skandálu. Zlatá krasobruslařka Kamila Valieva je podezřelá z dopingu

ZOH v Pekingu: Rusko čelí dalšímu skandálu. Zlatá krasobruslařka Kamila Valieva je podezřelá z dopingu
Zdroj: Kamila Valieva
NEWS RUSKO ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

Ani letošní zimní olympijské hry se neobejdou bez skandálu, který by na svém kontě opět mohlo mít Rusko. Patnáctiletá krasobruslařka Kamila Valieva, která pro Rusko získala zlatou medaili, je podezřelá z dopingu.

V ruském olympijském týmu bylo v minulosti odhaleno hned několik sportovců, kteří se dopustili dopingu a ani letos na olympijských hrách v Pekingu tomu možná nebude jinak. Rusko přitom kvůli dopingovým kauzám na olympijských hrách nesmí používat svoji vlajku ani hymnu, ale jak se zdá, tamní sportovci jsou nepoučitelní. Pozitivní test na doping má mít zlatá krasobruslařka Kamila Valieva, informuje CBS News.

Doporučeno
Program olympijských her na čtvrtek: Sáblíková zkusí zaútočit na medaili, ženy se představí v běhu na lyžích Program olympijských her na čtvrtek: Sáblíková zkusí zaútočit na medaili, ženy se představí v běhu na lyžích 10. února 2022 6:00

Když byl v úterý slavnostní ceremoniál krasobruslařské soutěže zničehonic přesunut na neurčito, mnozí se domnívali, že příčinou bude pozitivní test na covid některého ze soutěžících. Překvapivou zprávou pak bylo, že důvodem je pozitivní test, avšak nikoli covidový, nýbrž dopingový

Domů
Sdílet
Diskuse