Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2022 8:20
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Tinder zavádí novou funkci Blind Date. Fotky tvého protějšku ti ukáže až poté, co se s ním zapojíš do konverzace

Tinder zavádí novou funkci Blind Date. Fotky tvého protějšku ti ukáže až poté, co se s ním zapojíš do konverzace
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k užití
NEWS TINDER
Uložit Uložené

Seznamovací aplikace Tinder naslouchá generaci Z a zavádí novou autentickou funkci. Ta se jmenuje Blind Date a fotky tvého vyvoleného ti ukáže až poté, co si spolu začnete psát a oba se shodnete na tom, že chcete vidět svoje profily.

Seznamování nejen v době pandemie koronaviru může být náročné a není se proto čemu divit, že mnozí k poznání „toho pravého“ používají seznamovací aplikace. Tou pravděpodobně nejoblíbenější je Tinder, který naslouchá generaci Z a zavádí novou autentickou funkci. Ta se jmenuje Blind Date a donutí tě zapojit se do konverzace s potenciálním partnerem ještě předtím, než uvidíš jeho fotky.

Doporučeno
Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů 4. února 2022 10:30

Nová funkce Blind Date přináší překvapivě zábavný a vtipný způsob, jak si na Tinderu vytvořit nová propojení,“ říká Kyle Miller za společnosti Tinder.

Seznamovací aplikace spuštěním nové funkce reaguje na způsob života generace Z, pro kterou je důležitá autenticita, a to ve všech směrech. Nově se tak budeš moci seznámit na základě společné konverzace, kdy fotky dotyčného neuvidíš a až poté, co se oba shodnete na tom, že je chcete odtajnit, uvidíte, kdo sedí na druhé straně telefonu. 

Domů
Sdílet
Diskuse