Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2022 13:03
Čas čtení 1:34
Ondřej Jarůšek

VIDEO: MMA zápasník Patrik Kincl mluví otevřeně o tom, jak mu pobyt ve vězení změnil život. Ukázal i tvrdou přípravu na Piráta

VIDEO: MMA zápasník Patrik Kincl mluví otevřeně o tom, jak mu pobyt ve vězení změnil život. Ukázal i tvrdou přípravu na Piráta
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Ve videu Cesta na OKTAGON se fanoušci dozvídají informace nejen o bojové přípravě hlavních tváří chystaného turnaje.

Už v sobotu 26. února se domácí organizace OKTAGON MMA vrátí do pražské O2 areny, kde se uskuteční očekávaný turnaj OKTAGON 31. Ten nabídne hned dvě titulové bitvy. O titul prozatímního šampiona lehké váhy se poperou Ronald Paradeiser a Losene Keita a v hlavním zápase večera se o pás krále střední váhy utká prozatímní šampion Samuel Krištofič s českou hvězdou Patrikem Kinclem.

Právě na tyto dvě hlavní tváře chystaného turnaje se zaměřilo nové video ze série Cesta na OKTAGON, které dává fanouškům nahlédnout pod pokličku nejen přípravy obou borců. Kromě své formy se totiž například Patrik Kincl otevřeně rozpovídal i o svých chybách z minulosti a pobytu za mřížemi.

Doporučeno
Život v ghettu je hodně tvrdý, je to hlavně o respektu, říká MMA hvězda Alex Lohoré (Rozhovor) Život v ghettu je hodně tvrdý, je to hlavně o respektu, říká MMA hvězda Alex Lohoré (Rozhovor) 15. února 2022 11:30

„Mám úsek, který nazývám obdobím temna. Dlouhé roky jsem se za to styděl. Dostal jsem trest, seděl jsem dva roky za násilný trestný čin. Nepřemýšlel jsem, držel jsem se blbé party a přišel tento průser. Je to věc, která mě ještě víc nasměřovala do profi sportu,“ přiznává bojovník otevřeně. 

Kincl říká, že tato zkušenost mu změnila život a i díky ní vložil celý svůj život do sportu. Zakázal si i věci, které by jej mohly případně svést na scestí. „Od té doby jsem úplný abstinent, nepiju a řekl jsem si, že se budu plně soustředit na sport a přistoupím k tomu jako největší profík,“ popsal bojovník. V náročném období mu pomohla i dnešní manželka Pavla.

Patrik Kincl stejně jako jeho soupeř Pirát musí svou sportovní přípravu také kloubit i s rodinným životem. Oba jsou totiž tátové, oba mají malou dceru. 

Pro prozatímního šampiona Piráta se pravděpodobně jedná o největší výzvu kariéry, on sám je však za to rád a vítá, že má možnost se připravovat na tak komplexního zápasníka, jakým je Patrik Kincl. Pirátovu aktuální formu kladně hodnotí i bojovník UFC a týmový kolega Lajoš Klein. 

„Je silný, těžký, umí se dobře stavět ze země. Má největší výhodu v tom, že je obrovský srdcař a v zápase to nikdy nevzdá,“ chválí Klein Piráta.

Kdo z této bitvy odejde jako úspěšnější, se dozvíme už v sobotu 26. února. Na akci uvidíme jedenáct zápasů, mezi kterými bude i návrat hvězdného Alexe Lohorého, se kterým jsme si popovídali v novém rozhovoru. V tom nám prozradil například to, jaké bylo jeho dětství v drsném ghettu na okraji Paříže nebo proč si myslí, že by v odvetě porazil Karlose Vémolu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse