Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2022 14:52
Čas čtení 1:10
Ondřej Jarůšek

OKTAGON MMA oznámil velkolepý zápas šampiona s legendou české scény. Dočkáme se ho na turnaji v Ostravě

OKTAGON MMA oznámil velkolepý zápas šampiona s legendou české scény. Dočkáme se ho na turnaji v Ostravě
Zdroj: OKTAGON MM
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Na turnaji OKTAGON 32, který proběhne 9. dubna, nás čeká vysoce očekávaná bitva David Kozma vs. Petr Kníže.

Organizace OKTAGON MMA oficiálně potvrdila termín titulového zápasu, na který fanoušci už dlouho čekali. Současný král organizace a šampion veltrové váhy (do 77 kg) David Kozma se 9. dubna 2022 střetne s legendou české scény Petrem „Monsterem“ Knížetem. Stane se tak na turnaji OKTAGON 32 v ostravské Ostravar aréně. 

Doporučeno
Bleskurychlé ukončení za 13 sekund a nový král střední váhy. Organizace OKTAGON MMA se vrátila do O2 areny ve velkém stylu Bleskurychlé ukončení za 13 sekund a nový král střední váhy. Organizace OKTAGON MMA se vrátila do O2 areny ve velkém stylu 27. února 2022 0:05

David Kozma svůj opasek obhájil už čtyřikrát a na půdě organizace OKTAGON MMA ještě nikdy neprohrál. Za poslední roky své kariéry udělal obrovský posun dopředu a v pomyslném pound-for-pound (bez rozdílu vah) žebříčku organizace patří na samotnou špičku. 

S Petrem Knížetem už se „Růžový panter“ jednou střetl, a to v roce 2017 na turnaji XFN 6. Tehdy po třech kolech zvítězil „Monster“, nyní však Kozma předesílá, že nad svým téměř 45letým soupeřem bude dominovat. „Přece jenom je to už starší pán. Budu ho tlačit, trápit v každém kole, aby to vzdal,“ prohlásil sebevědomě zhruba o 15 let mladší šampion.

Petr Kníže však už ve své kariéře mnohokrát dokázal, že je nesmírně tvrdým bojovníkem a v kleci dokáže zbít kohokoliv, kdo se před něj postaví. Jedinou prohru ve své profesionální kariéře má ze zápasu s Karlosem Vémolou.

Pás šampiona je jedním z hlavních důvodů, proč legendární Kníže přišel do OKTAGONu a jak říká, pro jeho zisk udělá vše. „Dál už budu bojovat pouze o to, co mi právem náleží. Nemůže mne zastavit nic a nikdo v cestě o pás,“ řekl Petr Kníže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Turnaj v Ostravě byl kvůli pandemii koronaviru opakovaně odkládán, teď se ale organizace do moravskoslezské metropole konečně vrací. Jedním z duelů, které akce nabídne, bude například také souboj rivalů Mikuláš vs. Bolo, na který fanoušci rovněž už dlouho čekají. Organizace tyto informace potvrdila na sobotním turnaji OKTAGON 31, z něhož jsme ti přinesli velký souhrnný článek.

Domů
Sdílet
Diskuse