Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2022 9:56
Čas čtení 0:35
Ilona Hobzová

Současná doba je plná strachu a napětí. Lidé se v našem podcastu podělili o svoje zkušenosti

Současná doba je plná strachu a napětí. Lidé se v našem podcastu podělili o svoje zkušenosti
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Vyšla druhá část epizody s názvem EMOCE 2022.

Strach, panika nebo vyčerpání v konkrétních příbězích a zkušenostech. Tví oblíbení moderátoři doktorka Nikita a docent Zach v nové bonusové epizodě podcastu LOVE IS ON THE AIR navazují na předchozí díl, ve kterém ti poradili, jak nakládat s negativními emocemi v dnešní době, kterou řídí ruská invaze na Ukrajině.

Doporučeno
Jak pracovat se strachem i v dnešní napjaté době? Máme pro tebe tipy Jak pracovat se strachem i v dnešní napjaté době? Máme pro tebe tipy 3. března 2022 7:25

O své příběhy a zkušenosti se zvládáním emocí v současné nelehké situaci se podělili přímo posluchači našeho podcastu. A Nikita s Vítkem žádný z příběhů nenechali bez reakce.

Novou epizodu LOVE IS ON THE AIR najdeš na všech podcastových platformách. Užij si další díl oblíbeného podcastu! 

Pokud ti unikl předchozí díl, ve kterém naši moderátoři rozebrali, jak v současné době pracovat se strachem, doporučujeme ti díl si pustil. Za pocity strachu by se člověk neměl stydět a každý z nás má jiný způsob, jak reaguje na různé situace. Někdo v napjatých chvílích žertuje, někdo mlčí, ale všechno to jsou přirozené reakce.

Domů
Sdílet
Diskuse