Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 15:23
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Los čtvrtfinále Konferenční ligy: Slavia znovu vyzve Feyenoord Rotterdam

Los čtvrtfinále Konferenční ligy: Slavia znovu vyzve Feyenoord Rotterdam
Zdroj: ČTK/AP/Uncredited
SPORT FOTBAL SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Už známe čtvrtfinálové dvojice Evropské konferenční ligy, budou velmi zajímavé!

Slavia Praha vyzve Feyenoord Rotterdam. Rozhodl o tom los čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, kam vršovický klub dostala i čtvrteční prohra v odvetě s rakouským LASK Linec. První zápas čtvrtfinále se odehraje po reprezentační pauze 7. dubna. 

Doporučeno
Slavia Praha v devíti prohrála s Lincem 3:4, přesto postoupila do čtvrtfinále EKL Slavia Praha v devíti prohrála s Lincem 3:4, přesto postoupila do čtvrtfinále EKL 17. března 2022 22:54

V losovacím koši se sešla sedmička možných soupeřů, mezi nimiž se nacházely velkokluby, se kterými sešívaní již hráli. V osudí je mohl potkat například anglický Leicester, na který má tým trenéra Trpišovského krásné vzpomínky. V šestnáctifinále Evropské ligy jej totiž minulý rok v únoru dokázala vyřadit góly Provoda a Simy na britských ostrovech. Doma s nimi dokázali uhrát bezbrankovou remízu.

Domů
Sdílet
Diskuse