Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2022 8:53
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Adam Kajumi na TikToku získal milion followerů

Adam Kajumi na TikToku získal milion followerů
Zdroj: se svolením TV Prima
OSOBNOSTI PRAHA TIKTOK
Uložit Uložené

Influencer z česko-afghánské rodiny slaví velký úspěch. Získal milion sledujících na TikToku i přesto, že žije v Česku a se soustředí se výhradně na obsah v českém jazyce.

Adam Kajumi překonal milion followerů na TikToku. Podle informací jeho týmu z tiskové zprávy, kterou má Refresher k dispozici, se tak měl v nedělí stát prvním Čechem, který dosáhl tohoto milníku a který se zároveň specializuje výhradně na obsah v češtině. „První video na Musical.ly jsem nahrál, abych si našel kamarády. Teď jich mám přes milion. Nemůžu tomu uvěřit.“ uvedl.

Doporučeno
Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) 17. ledna 2022 7:00

Čtyřiadvacetiletý influencer z česko-afghánské rodiny přirovnává svůj první milion followerů k úspěchu Leoše Mareše z roku 2020, který jako první český influencer zaměřující se výhradně na obsah v českém jazyce překonal milion sledujících na Instagramu. Kajumi se chystá svůj úspěch oslavit tandemovým seskokem s jedním z jeho fanoušků a jako poděkování chystá nový videoklip.

Kajumi stál za Like Housem

Rodák z Neratovic se začal prosazovat již na Musical.ly, mezi jeho úspěchy patří i reality show Like House. Jak jsme tě informovali, Kajumi stál za původní myšlenkou ke vzniku tohoto fenoménu pro mladé. Do dubna minulého roku taktéž figuroval jako poloviční majitel a jednatel firmy Go Social provozující aplikaci OuKee, skrze níž diváci rozhodovali o osudu účinkujících.

Kajumi se také první řady reality show Like House zúčastnil osobně. Cenu půl milionu korun však nezískal, tu si odnesl influencer Jan Svěcený, jenž si nechává říkat Jenis. Adam Kajumi poté navštívil ještě influencerskou vilu ve druhé řadě reality show, když do ní přivezl soutěžícího Jakuba Smreka alias Freescoota.

Doporučeno
Adam Kajumi: Mé nehodě se každý smál, ale nikdo nepomohl. Někteří youtubeři jsou na tom psychicky bídně (Rozhovor) Adam Kajumi: Mé nehodě se každý smál, ale nikdo nepomohl. Někteří youtubeři jsou na tom psychicky bídně (Rozhovor) 10. června 2019 13:15
Domů
Sdílet
Diskuse