Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2022 22:07
Čas čtení 1:14
Dominik Vetrák

Sleduj nový trailer na film Doctor Strange 2. Multivesmír otevře cestu příšerám a nevídanému zlu

Sleduj nový trailer na film Doctor Strange 2. Multivesmír otevře cestu příšerám a nevídanému zlu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Nová marvelovka se do kin dostane už za měsíc a v novém traileru vypadá velmi zábavně.

Marvel Studios už brzy divákům přinese komiksový film Doctor Strange in the Multiverse od Madness. Očekávaný blockbuster má premiéru v kinech už 4. května a v novém traileru vidíme, že v něm mimo jiné budou zřejmě i zombíci. V rychlém prostřihu jsme viděli zombie verze Doctora Strange i Wandy z jiných světů (něco podobného jsi mohl vidět v animovaném seriálu What If?).

Doporučeno
Dny evropského filmu se transformují do soutěžního festivalu. Letošnímu ročníku dominuje hudba, objeví se ale i drogy a dospívání Dny evropského filmu se transformují do soutěžního festivalu. Letošnímu ročníku dominuje hudba, objeví se ale i drogy a dospívání 6. dubna 2022 8:30

Je příhodné, že tento film režíruje právě Sam Raimi, který natočil trilogii Evil Dead, ve které byly příšery a něco jako zombíci. Sam Raimi zároveň režíroval trilogii Spider-Man s hercem Tobeym Maguierem, takže o marvelovkách něco ví.

Kromě zombíků trailer láká také na přítomnost Wandy ve scéně s jejími dětmi, o které přišla na konci seriálu WandaVision. S nově nabytými silami je však našla někde v multivesmíru a zdá se, že její snaha dostat je zpět do této reality způsobí velké problémy celému světu a hlavně Doctoru Strangeovi, který bude muset celou situaci zachraňovat.

Kromě Strange a Wandy (již známé také jako Scarlet Witch) uvidíme i postavy Wonga (Benedict Wong), Barona Morda (Chiwetel Eijofor) či Christine Palmer (Rachel McAdams). Nováčkem bude herečka Xochitl Gomez jako America Chavez.

Tato postava dokáže volně přecházet přes multivesmír, čímž na sebe upře pozornost záporáků, takže Doctor Strange ji bude muset ochránit. Některé postavy uvidíme v jejich alternativních verzích z jiných dimenzí.

Doctor Strange 2
Zdroj: Marvel Studios

V neposlední řadě se na internetu spekuluje o tom, že nezůstane jen u nich. Krátké scény, takzvané cameo role, má mít velké množství herců z minulých marvelských filmů, které nepatří do tohoto světa (jako například sir Patrick Stewart ve své roli Profesora X z filmů X-Men).

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Které známé a milované postavy v tomto filmu uvidíme a jestli tam vůbec budou, zjistíme zřejmě až v kině, stejně jako jsme až v kině oficiálně zjistili, že ve filmu Spider-Man: No Way Home byli i předchozí Spider-Mani v podání herců Tobeyho Maguiera a Andrewa Garfielda.

Domů
Sdílet
Diskuse