Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2022 18:13
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Denzel Washington natočí akční film Equalizer 3. V kinech ho uvidíme příští rok

Denzel Washington natočí akční film Equalizer 3. V kinech ho uvidíme příští rok
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Mnoho informací o filmu nemáme, ale víme, že ho uvidíme příští rok.

Server Collider informuje, že se dočkáme filmu Equalizer 3. V hlavní roli se opět představí Denzel Washington jako vysloužilý speciální agent Robert McCall. V prvním díle ochraňoval mladou dívku (Chloe Grace Moretz) před ruskou mafií, ve druhém se zase pomstil za vraždu svého blízkého přítele. Zatím není jasné, o čem bude třetí díl série.

Doporučeno
Konec 4. části Moon Knighta zamotal hlavu i komiksovým expertům. Kdo je záhadná postava a v čem ti seriál lže? Konec 4. části Moon Knighta zamotal hlavu i komiksovým expertům. Kdo je záhadná postava a v čem ti seriál lže? 21. dubna 2022 17:30

Známé je jen to, že do kin přijde 1. září 2023, takže devět let po premiéře první části. Oba předchozí filmy režíroval Antoine Fuqua, ale zatím není jasné, kdo natočí trojku a ani kdo se postaral o scénář.

Denzela Washingtona jsme naposledy viděli ve skvělém dramatu The Tragedy of Macbeth, za které byl i nominován na Oscara v kategorii nejlepší mužský herecký výkon. Vyhrál však Will Smith za roli v biografickém dramatu King Richard. Washington nemá zatím naplánovaný žádný další film.

Domů
Sdílet
Diskuse