Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2022 16:52
Čas čtení 0:47
Martin Adam Pavlík

The Marvels má nové datum premiéry. Očekávanou komiksovku uvidíme až v červenci 2023

The Marvels má nové datum premiéry. Očekávanou komiksovku uvidíme až v červenci 2023
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanoušci marvelovského univerza si budou muset počkat o pár měsíců navíc.

Pokračování filmu Captain Marvel z roku 2019, ve kterém si hlavní roli zahrála Brie Larson, uvidíme o něco později. Datum premiéry The Marvels se z původního 17. února posouvá na 28. července 2023, informuje Collider. Nedočkavci si tedy budou muset počkat o pár měsíců navíc.


The Marvels si vymění datum vydání s dalším projektem MCU. Konkrétně půjde o film Ant-Man and the Wasp: Quantumania, třetí film ze série Ant-Man. Fanoušci marvelovského univerza tak nejspíš uvidí nepochybně zábavné pokračování příběhu Scotta Langa (Paul Rudd) a Hope van Dyne (Evangeline Lilly).

Doporučeno
Filmové premiéry: Jaké snímky dorazí v květnu do kin? Filmové premiéry: Jaké snímky dorazí v květnu do kin? 1. května 2022 11:30
Brie Larson Captain Marvel
Zdroj: Marvel Studios

Důvodem, proč se vydání snímků vyměnilo, je údajně jen to, že třetí díl Ant-Mana je jednoduše v tvůrčím procesu dál. Děj The Marvels naváže na události z filmu Avengers: Endgame (2019), který natočili bratři Russoové. Těšit se samozřejmě můžeš opět na hlavní hrdinku Captain Marvel.

Jak připomíná Collider, ve snímku uvidíš také herečku Iman Vellani, která ztvárnila Kamalu Khan alias Ms. Marvel. V této roli ji uvidíme ještě dříve, konkrétně v seriálu Ms. Marvel. Disney+ jej uvede už 8. června.

Důležitou roli však ztvární i Teyonah Parris jako Monica Rambeau. Pokud ti tato postava něco říká, pravděpodobně jsi pozorně sledoval loňský skvělý seriál WandaVision. Právě tam se totiž představila poprvé.

Domů
Sdílet
Diskuse