Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. dubna 2022 15:52
Čas čtení 0:38
Ilona Hobzová

Při závodech nákladních vozidel na Kladensku zemřelo dítě, vběhlo na trať

Při závodech nákladních vozidel na Kladensku zemřelo dítě, vběhlo na trať
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Tragická událost se stala v sobotu v Černuci na Kladensku.

Při závodech nákladních vozů v extrémním terénu v Černuci na Kladensku v sobotu zemřelo nezletilé dítě. Podle informací, které mluvčí policie sdělila Refresheru, vběhlo na trať a bylo sraženo jedním z aut. „Policie veškeré podrobnosti teprve prošetřuje,“ uvedla k čerstvé události policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Doporučeno
Bezbariérové studio vydává první českou audiostřílečku. Nevidomí chtějí také pařit, motivoval mě můj hendikep, říká zakladatelka Bezbariérové studio vydává první českou audiostřílečku. Nevidomí chtějí také pařit, motivoval mě můj hendikep, říká zakladatelka 30. dubna 2022 11:30

K tragické události došlo okolo třinácté hodiny během tradičních závodů truck trial v pískovně v obci Černuc. „Nezletilé dítě vběhlo do trati a bylo sraženo projíždějícím vozem. Jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí a dodala, že neštěstí je v současné chvíli předmětem dalšího vyšetřování.

Policie vyšetřuje mimo jiné zabezpečení trati, dodržování bezpečnostních pravidel a také výslechy svědků, kteří byli události přítomni. 

Závody se v pískovně v Černusi konají pravidelně, probíhají v rámci Mistrovství republiky. Po tragické události byly další sobotní závody zrušeny. Zda proběhne nedělní program zatím není známo.  

Domů
Sdílet
Diskuse