Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2022 7:12
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Predátor loví ve filmu Prey indiány. Sleduj první záběry z nového snímku zasazeného 300 let do minulosti

Predátor loví ve filmu Prey indiány. Sleduj první záběry z nového snímku zasazeného 300 let do minulosti
Zdroj: Disney/20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Snímek uvidíme na Hulu už v srpnu letošního roku.

Společnosti Disney a 20th Century Fox vydaly první záběry z očekávaného filmu Predátor: Prey (dříve zvané Skull). Jedná se o restart filmové série, který nás zavede 300 let do minulosti, kdy Predátor zavítal na naši planetu vůbec poprvé.

Sledovat budeme Predátora lovícího indiány na území Ameriky. Jenže jak vidíš, oponovat vyspělému Predátorovi s lukem a se šípy je sebevražda, o čemž se postavy ve filmu rychle samy přesvědčí.

Doporučeno
Vladimír ze Survivora: Děvčatům bylo umožněno se holit. Kamera s námi byla nonstop, ale ani ona nemohla být všude (Rozhovor) Vladimír ze Survivora: Děvčatům bylo umožněno se holit. Kamera s námi byla nonstop, ale ani ona nemohla být všude (Rozhovor) 13. května 2022 7:00

Bohužel, teaser trailer je krátký, a tak film neumíme moc dobře odhadnout. Režíroval ho ovšem Dan Trachtenberg, který natočil 10 Cloverfield Lane či jednu epizodu seriálu Black Mirror. Šlo o kvalitní počiny.

V centru dění se ocitne lovkyně Naru, která je nesmírně zručná v tom, co jí jde nejlépe – stopování, válčení a zabíjení své kořisti. Poté, co najde těla svých mrtvých kamarádů, se rozhodne nebezpečného tvora vyhledat sama, jenže tím tvorem je mimozemský predátor. Premiéra snímku na streamovací službě Hulu se uskuteční 5. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse