Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2022 11:19
Čas čtení 0:35
Tereza Patočková

Petr Čech končí v Chelsea. „Cítím, že s novým vedením je teď správný okamžik, abych odešel,“ řekl

Petr Čech končí v Chelsea. „Cítím, že s novým vedením je teď správný okamžik, abych odešel,“ řekl
Zdroj: Getty Images/Jamie McDonald-Staff
SPORT FOTBAL
Uložit Uložené

Od svého jmenování před třemi lety poskytoval Čech rady a vedení ve všech fotbalových a výkonnostních záležitostech celého klubu a zároveň posiloval vazby mezi mužskými týmy a týmy Chelsea Akademie.

Fotbalový klub Chelsea v pondělí oznámil, že Petr Čech opustí svou pozici technického a výkonnostního poradce. Čech končí k poslednímu červnu. Klub to oznámil na svých stránkách

„Vykonávat tuto roli v Chelsea bylo poslední tři roky obrovské privilegium. S klubem v novém vlastnictví ale cítím, že právě teď je ten správný okamžik, abych odešel. Jsem rád, že je nyní klub s novými majiteli ve skvělé pozici, a věřím v jeho budoucí úspěchy na hřišti i mimo něj,“ uvedl Čech.

„Petr je důležitým členem rodiny Chelsea. Chápeme jeho rozhodnutí odstoupit a děkujeme mu za jeho služby poradce a jeho závazek vůči klubu a celé naší komunitě. Přejeme mu to nejlepší,“ řekl k Čechovu odchodu Todd Boehly, předseda představenstva a spoluovládající vlastník.

Od svého jmenování před třemi lety poskytoval Čech rady a vedení ve všech fotbalových a výkonnostních záležitostech celého klubu a zároveň posiloval vazby mezi mužskými týmy a týmy Chelsea Akademie.

Domů
Sdílet
Diskuse