Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2022 8:00
Čas čtení 0:57
Radim Šlechta

Nehoda u Mohelnice: S osobním autem se srazil autobus s téměř 50 dětmi

Nehoda u Mohelnice: S osobním autem se srazil autobus s téměř 50 dětmi
Zdroj: HZS Olomouckého kraje
NEWS DOPRAVA POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na místě došlo ke třem zraněním.

U Mohelnice na Šumpersku se srazilo osobní auto s autobusem s dětmi. Nehoda téměř na tři hodiny zablokovala průjezd I/35 na dálnici D35. Dohromady podle policie a hasičů cestovalo autobusem skoro padesát dětí. Při nehodě došlo ke třem zraněním, všechna jsou však prý lehčího charakteru. Hasičský sbor Olomouckého kraje o nehodě informoval na svém Twitteru.

V odpoledních hodinách se nedaleko konce dálnice D35 srazilo osobní auto s autobusem plným dětí. U nehody zasahovaly dvě hasičské jednotky. Ty zabezpečily protipožární opatření a dětem zajistily pitný režim. Vozidla blokovala místo nehody přibližně tři hodiny, následně se průjezd zase uvolnil. Do té doby se doprava odkláněla přes Mohelnici.

Zatím není jasné, co dopravní nehodu způsobilo. „Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ píše policie na Twitteru. Během nehody se zranily tři osoby. Všechna zranění ale vypadají jako lehčí. 

K nahlášení nehody došlo přibližně v půl třetí odpoledne. Na místě zasahovaly jednotky hasičů z Mohelnice a Zábřehu. Srážka blokovala frekventovanou silnici přibližně do sedmnácti hodin. Poté se podařilo vozidla z komunikace odstranit.

Domů
Sdílet
Diskuse