Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 10:43
Čas čtení 1:18
Martin Adam Pavlík

Tvůrci Avatara 2 představili novou postavu Ronal, ztvární ji Kate Winslet

Tvůrci Avatara 2 představili novou postavu Ronal, ztvární ji Kate Winslet
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY AVATAR 2 FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herečka spojí s režisérem Jamesem Cameronem síly poprvé od legendárního Titanicu.

Dlouho očekávaný blockbuster Avatar 2 neboli Avatar: The Way of Water by měl do kin dorazit koncem letošního roku, přičemž dosud nám tvůrci neodhalili příliš mnoho z děje. Jak píše Empire, nyní tvůrci mlčení konečně prolomili a dovolili nám do příběhu nahlédnout trochu víc.

Tvůrci představili jednu z hlavních postav – bojovnici Ronal. Ve filmu vede kmen Metkayina, který žije na mělčinách obrovských oceánů Pandory. Ztvární ji Kate Winslet, která opět spojí s režisérem Jamesem Cameronem síly – poprvé od legendárního Titanicu.



Podle herečky je její postava loajální a nebojácná vůdkyně. „I přes vážné nebezpečí a s nenarozeným dítětem na palubě se připojuje ke svému lidu a stále bojuje za to, co je jí nejdražší. Za svou rodinu a domov,“ řekla Winslet.

Doporučeno
Filmy v červenci: Přichází nový Thor, akční Brad Pitt a Dwayne Johnson nebo česká komedie (nejen) pro pejskaře Filmy v červenci: Přichází nový Thor, akční Brad Pitt a Dwayne Johnson nebo česká komedie (nejen) pro pejskaře 30. června 2022 17:00

Šestačtyřicetiletá herečka si zahraje po boku Sigourney Weaver či dvojice Sam Worthington a Zoe Saldana, kteří ztvárnili Jakea a Neytiri. Ty už dobře známe z první části. Právě s nimi se však možná Ronal v pokračování úspěšného trháku dostane do konfliktu, když utečou do jejího světa jako nezvaní hosté. Druhou možností je však to, že se nakonec spřátelí a vyhrají boj nad stále číhajícími nepřáteli.


Kate Winslet pro Empire prozradila, že si během natáčení prošla náročným výcvikem a odhalila také, že pod vodou dokázala na jeden dech vydržet neuvěřitelných sedm minut a 14 vteřin. „Nejúžasnější věc pro mě jako ženu ve středním věku bylo naučit se něco nejen nového, ale nadlidského,“ dodala Winslet.

Domů
Sdílet
Diskuse