Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce.
6. července 2022 20:00
Čas čtení 5:18
Barbora Volfová

Osmý ročník Beats for love nabídl nadupaný line up. Světoví DJs proměnili festival v jednu velkolepou party (Reportáž)

Osmý ročník Beats for love nabídl nadupaný line up. Světoví DJs proměnili festival v jednu velkolepou party (Reportáž)
Zdroj: REFRESHER/Barbora Volfová
REFRESHER ELEKTRONICKÁ HUDBA FESTIVALY HUDBA
Uložit Uložené

Přinášíme ti reportáž z osmého ročníku festivalu Beats for love.

Od pátku 1. července do úterních ranních hodin 5. července se v jedinečném industriálním areálu Dolní Vítkovice v Ostravě uskutečnil osmý ročník největšího festivalu elektronické hudby v srdci Evropy: Beats for love. Na účastníky čtyřdenního tanečního šílenství čekal podle pořadatelů nejsilnější line up v historii.

Fanoušci elektronické hudby se tak mohli těšit na ty nejlepší DJs, jako jsou Armin van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Vini Vici, Alle Farben, Andy C, Wilkinson a dalších 400 interpretů z celého světa, kteří celý areál proměnili v jednu nezapomenutelnou party, a Refresher na ní nemohl chybět. Přinášíme ti shrnutí z celé akce.

Blátivý start: Pátek překazila bouřka, festival musel být na chvíli přerušen a DnB stage byla kvůli zničené aparatuře zrušena

Během ubytování do campů část návštěvníků překvapily přívalové deště, které téměř nadzvukovou rychlostí udělaly ze stanového městečka bahnitou překážkovou dráhu. Ti, co si nestihli postavit stan, museli čekat delší dobu, než se počasí umoudřilo. Silný déšť potrápil i pořadatele a ti museli na chvíli festival uzavřít. Nejvíce to schytala DnB stage, které bouřka zničila zvuk, a milovníci drum and bass se museli po zbytek dne s oblíbenými interprety rozloučit. Nevystoupilo například britské duo The Prototypes či Killer Hertz.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Lehké zklamání však rázem pominulo. Stačilo přejít na Love stage, která jela do ranních hodin. Skvělou show za nás předvedl belgický DJ a producent Felix De Laet známý jako Lost Frequencies, jenž rozhýbal publikum známými peckami, jako je Where Are You Now. Zlatým hřebem večera poté bylo vystoupení izraelského psytrancového dua Vini Vici, které si svými hity Great Spirit či Chakra za doprovodu laserové show podmanilo celou Love stage.

Beats for love.
Beats for love. Zdroj: REFRESHER/Barbora Volfová

Ti, kteří neměli dost a ještě jim neupadly nohy, zamířili na afterparty, jež se v ostravském klubu Fabric konala až do dopoledních hodin. Party samozřejmě pokračovala i ve stanovém městečku, kde se část lidí snažila spát a druhá žhavila repráky a volala na celý areál klasické hlášky typu: „Rubyyyy! Hovnooo!“ nebo „Začíná noc“, „Drž hubu!“.

Domů
Sdílet
Diskuse