Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2022 22:13
Čas čtení 0:56
Eduard Starkbauer

Nový trailer filmu Black Adam odhaluje důležité detaily. Můžeme se těšit i na Justice Society of America

Nový trailer filmu Black Adam odhaluje důležité detaily. Můžeme se těšit i na Justice Society of America
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM DC COMICS DC FILMY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložit Uložené

Dwayne Johnson bude mít proti sobě skutečně silné protivníky.

Zatímco společnost Warner Bros. teprve nedávno zrušila plánované velkofilmy Batgirl či Scoob!: Holiday Haunt a ze stremingové platformy HBO Max odstranila už přes 30 animáků, film Black Adam o záporákovi z vesmíru DC se dočkal už druhého traileru. O ztvárnění Black Adama projevoval „The Rock“ dlouhodobě zájem a podílel se i na produkci.

Ukázky z filmu v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem poodhalují fascinující detaily a naznačují celkovou atmosféru příběhu o ústředním nepříteli Shazama, informuje Collider. Kromě výbuchů všeho druhu, úderných hlášek a naznačení psychologického profilu hlavního protagonisty jsme se v druhém traileru dočkali i postavy Amandy Waller známé jako „The Wall“.

Drsnou postavu, kterou ztvárnila Viola Davis, znají fanoušci DC už ze série Suicide Squad. Z traileru se zdá, že Amanda Waller sehraje roli protivnice Black Adama, která pracuje v legendárním týmu Justice Society of America (JSA). Jde o nejstarší partu superhrdinů v komiksové historii a patří do ní i „The Cyclone“ v podání Quintessy Swindell a „Atom Smasher“ ztvárněný Noahem Centineem.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Jokera a další? Tyhle otázky o DC otestují tvé znalosti KVÍZ: Jak dobře znáš Jokera a další? Tyhle otázky o DC otestují tvé znalosti 26. prosince 2023 15:03

Film o Shazamovi zaznamenal v roce 2019 značný komerční úspěch. Black Adam je jeho ústřední nepřítel a premiéra filmu o něm je naplánována na 21. říjen. Snímek režíroval Jaume-Collet Serra, který s Dwaynem Johnsonem naposledy spolupracoval v roce 2021 na filmu Jungle Cruise.

Domů
Sdílet
Diskuse