Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2022 18:00
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Turnaj plný hvězd FNC 3 hlásí nový zápas. V boxu se proti sobě postaví bývalí kolegové z gymu Marek Bartl a Robo Pukač

Turnaj plný hvězd FNC 3 hlásí nový zápas. V boxu se proti sobě postaví bývalí kolegové z gymu Marek Bartl a Robo Pukač
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE (FNC) MMA
Uložit Uložené

Během Fight Night Challenge 3 se v boxerském ringu utká bojovník „Diamantový Čávo“ Robo Pukač s bývalým týmovým kolegou z gymu Oktagon Fighting Academy Markem Bartlem.

Očekávaný turnaj Fight Night Challenge 3 hlásí změnu, která je příslibem velmi atraktivní bitvy. Do akce se totiž hlásí známý bojovník „Diamantový Čávo“ Robo Pukač, který se v boxerském ringu střetne se svým bývalým týmovým kolegou z gymu Oktagon Fighting Academy (OFA) Markem Bartlem.

Bartl, který je vždy zárukou atraktivních přestřelek, se měl původně na turnaji FNC v Brně utkat s Karolem Ryšavým, ten si ale z víkendového turnaje Fabriq MMA v Trnavě odnesl nepříjemné zranění v podobě zlomené čelisti, kvůli čemuž nebude moct do boxerského zápasu v prosinci nastoupit.

Organizace FNC za Ryšavého pohotově našla jako náhradu právě Roba Pukače, kterého není třeba domácím fanouškům bojových sportů dlouze představovat. V posledních letech aktivně zápasí na poli organizace OKTAGON MMA, kde naposledy prolomil sérii proher a zdolal nebezpečného Tomáše Meliše.

Doporučeno
Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka 27. září 2022 6:00
Fight Night Challenge
Zdroj: Fight Night Challenge

Jak Pukač, tak i Bartl jsou stálicemi česko-slovenské scény. Fanoušci je znají jako zápasníky MMA, které je jejich stále hlavní disciplínou, teď je ale uvidíme v čistě postojové disciplíně. Nabízí se také otázka, zda za vzájemným soubojem dvou bývalých kolegů z gymu nestojí nepřátelské vztahy, Robo Pukač ale vysvětlil, proč nabídku na zápas přijal.

„Už nejsme týmoví kolegové, a hlavně to není zápas v MMA. Jeden z mých fighterských cílů bylo vždy představit se i v boxu a toto je výborná příležitost,“ konstatoval Pukač.

Doporučeno
Světový šampion v kickboxu Vašek Sivák se porve se slovenskou MMA legendou Tomášem Deákem Světový šampion v kickboxu Vašek Sivák se porve se slovenskou MMA legendou Tomášem Deákem 24. září 2022 11:44

Zápas Pukač vs. Bartl uvidíme 27. 12. 2022 na turnaji FNC 3 v brněnské Zoner Bobyhall. Na turnaji uvidíme také zápas hvězd Vaška Siváka a Tomáše Deáka, Michala Martínka, Aless, Frayera Flexkinga či Rytmuse.

Domů
Sdílet
Diskuse