Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2022 18:00
Čas čtení 1:20
Ondřej Jarůšek

Rytmus se na FNC 3 pobije s další celebritou! Je to cesta k finále, kterým to celé ukončím, říká rapper

Rytmus se na FNC 3 pobije s další celebritou! Je to cesta k finále, kterým to celé ukončím, říká rapper
Zdroj: se souhlasem Matúše Zeťáka
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE (FNC) RYTMUS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Očekávaný turnaj FNC 3 v Brně přinese bitvu dvou rapperů. Na Rytmuse čeká další výzva, kterou bude hudebník Curtis z Maďarska.

Nejúspěšnější slovenský rapper Rytmus se už brzy postaví do ringu organizace Fight Night Challenge. Tentokrát bude jeho soupeřem zahraniční celebrita, konkrétně z Maďarska, kterou je rapper Curtis. Rappeři se pobijí v boxu na očekávaném turnaji FNC 3 už 27. prosince v brněnské Zoner Bobyhall.

Doporučeno
Šokující KO za pár sekund, pekelná válka a noví šampioni. Toto byl velkolepý turnaj Oktagon 37 Šokující KO za pár sekund, pekelná válka a noví šampioni. Toto byl velkolepý turnaj Oktagon 37 4. prosince 2022 8:11

Attila Végh: Curtis chce zkusit, jak chutná boj

Rytmus už zkušenosti s boxem má. V minulosti se utkal s rapperem Marpem, slovenskou MMA hvězdou Gáborem Borárosem a rapperem Molochem. Jeho čtvrtý duel bude unikátní i z toho pohledu, že výsledek bude zajímat kromě fanoušků z Česka a Slovenska i ty z Maďarska.

Curtis je bývalým fotbalistou, který hrával v prvoligové Ujpésti. Později se bývalý útočník zaměřil na rap, ve kterém sbírá úspěchy. Aktuálně se řadí mezi celebrity, které maďarská veřejnost velmi dobře zná. Nedávno se zúčastnil také televizní show na styl Survivor, ve které se dostal do finále. Boxu se věnuje od malička.

„Zápas ještě neměl, ale chtěl si vyzkoušet, jak chutná souboj s někým, kdo stejně jako on není boxerem a má silné jméno,“ konstatoval o Curtisovi nejlepší slovenský MMA zápasník Attila Végh.

rytmus curtis
Zdroj: Fight Night Challenge

Velká výzva pro Rytmuse

Maďarského soupeře zhodnotil i samotný Rytmus. „Tento zápas beru jako pravidelnou veřejnou výzvu a proces k nějakému finále, kterým to celé ukončím. Jiné bude v tom, že soupeř je těžká váha a je i o dost vyšší. Bude to nová zkušenost. Zaměřuji se na to, abych byl dobrý po fyzické a mentální stránce, neboť o ničem jiném to u hobby boxera není,“ odpověděl Rytmus na otázky před svým čtvrtým zápasem.

Doporučeno
Turnaj plný hvězd FNC 3 hlásí nový zápas. V boxu se proti sobě postaví bývalí kolegové z gymu Marek Bartl a Robo Pukač Turnaj plný hvězd FNC 3 hlásí nový zápas. V boxu se proti sobě postaví bývalí kolegové z gymu Marek Bartl a Robo Pukač 9. listopadu 2022 18:00

Kromě Rytmuse a Curtise se v ringu Fight Night Challenge v Brně představí také rapperka Aless, která si to v pěstním souboji rozdá se zpěvačkou Dominikou Mirgovou. V dalším duelu hvězd nastoupí proti světově uznávanému hudebníkovi Martinu Valihorovi rapper Erik Tressor. Na turnaji se utkají mimo jiné také slavný MMA zápasník Michal Martínek s českou postojářskou legendou Tomášem Hronem.

Lístky jsou dostupné v síti predprodej.sk. Refresher u akce nebude chybět. Přijď si vychutnat jedinečnou boxerskou show 27. 12. 2022 do Zoner Bobyhall v Brně i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse