Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2023 15:43
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Paris Hilton se stala matkou. Chlapečka jí odnosila náhradní matka

Paris Hilton se stala matkou. Chlapečka jí odnosila náhradní matka
Zdroj: WireImage/Emma McIntyre
OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Paris Hilton se svým manželem Carterem Reumem oslavila na Instagramu příchod svého prvního dítěte.

Paris Hilton je maminkou. Jednačtyřicetiletá dědička hotelového impéria a veřejně známá osobnost sdílela šťastnou novinku se světem přes Instagram. Ve středu na něj vyvěsila obrázek své ruky, v níž měla malou ručičku novorozeněte. „Již nyní jsi milován víc, než si myslíš,“ uvedla Hilton v popisku. Dítě jí a jejímu stejně starému manželovi Carteru Reumovi odnosila náhradní matka.

Doporučeno
Paris Hilton promluvila o znásilnění v léčebném centru. „Strkali do nás prsty,“ uvedla Paris Hilton promluvila o znásilnění v léčebném centru. „Strkali do nás prsty,“ uvedla 13. října 2022 9:09

Paris Hilton a Carter Reum se zasnoubili na začátku roku 2021 a ještě v listopadu toho samého roku uspořádali třídenní svatbu. Dvojice, dle jejího vyjádření pro web People, od samého začátku věděla, že chce mít dítě. Proto ještě během pandemie koronaviru podnikli kroky k tomu, aby našli tu pravou náhradní matku, která by jim prostřednictvím umělého oplodnění dítě odnosila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)

Hilton během svých prvních vyjádření nešetřila láskyplnými projevy. „Vždy bylo mým snem být matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli,“ zmínila pro web People. „Jsme tak nadšení, že jsme spolu založili rodinu, a naše srdce nyní oplývají veškerou láskou, kterou věnujeme našemu chlapečkovi,“ dodala.

Koronavirus byl pro věčně zaneprázdněný pár vlastně jediným možným obdobím, kdy se mohla životní událost, jako je tato, vůbec udát. „Obvykle jsem v letadle 250 dní v roce. Tak jsem řekla, pojďme všechna vajíčka připravit. Stále jich máme připravených spoustu,“ pokračovala Hilton. Dle jejích slov chtěli se svým manželem dvojčata, takže jistě není vyloučeno, že by mohli mít ještě další děti.

Zpráva samozřejmě neunikla široké veřejnosti, která novopečeným rodičům začala okamžitě gratulovat. Mezi gratulanty byla například Lindsey Lohan, Demi Lovato, Kim Kardashian, DJ Tiesto, Ashley Benson, Coi Leray nebo Chiara Ferragni. 

Domů
Sdílet
Diskuse