Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2023 v 16:54
Čas čtení 0:40
Kateřina Viková

Populární anime Naruto bude mít 4 nové díly. Kdy se jich dočkáme?

Populární anime Naruto bude mít 4 nové díly. Kdy se jich dočkáme?
Zdroj: Wikimedia commons/Sony Yay/volně k užití
FILMY A SERIÁLY ANIME
Uložit Uložené

Populární anime Naruto bude mít v září čtyři nové díly. První z nich vyjde na dvacetileté výročí počátku vysílání seriálu.

Na oficiálních stránkách Naruta vyšlo oznámení, že v září 2023, na oslavu 20. výročí od debutu původního anime, se odvysílá první ze čtyř zcela nových epizod legendárního japonského seriálu o ninjovi Narutu Uzumakim.

Doporučeno
Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu 13. prosince 2021 v 7:00

Oznámení bohužel neobsahovalo podrobnosti o tom, o čem nové epizody budou. Ale podle Anime Network News se očekává, že se příběh odehraje ve stejném časovém období jako původní série. Pro napumpování zájmu se v červenci začnou vysílat reprízy původní série. Objevily se také určité spekulace, že čtyři epizody budou předělávkami minulých dílů, v podobném stylu totiž seriál Naruto už výročí slavil. 

Seriál je natočen podle mangy, jejímž autorem je Masaši Kišimoto. Sleduje příběh Naruta Uzumakiho, sirotka, jehož rodiče žili v Listové vesnici ninjů. Naruto je odhodlaný jednoho dne sloužit jako Hokage neboli vůdce vesnice, a začíná tak studovat na místní ninja akademii.

Doporučeno
Anime Útok titánů má venku pokračování, příběh se blíží ke konci Anime Útok titánů má venku pokračování, příběh se blíží ke konci 5. března 2023 v 15:21

Navzdory tomu, že je obklopen spolužáky z mocných a vlivných klanů a jako jinchuriki měl v sobě zapečetěnou jednu z nejobávanějších bestií ninjovské mytologie, se Naruto stane jedním z nejlepších ninjů své generace.

Domů
Sdílet
Diskuse