Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2023 15:21
Čas čtení 0:40
Kristýna Dobiášová

Anime Útok titánů má venku pokračování, příběh se blíží ke konci

Anime Útok titánů má venku pokračování, příběh se blíží ke konci
Zdroj: NHK
FILMY A SERIÁLY ANIME NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vyšlo pokračování známého anime Útok titánů. Třetí část čtvrté série tak přibližuje příběh ke konci. Dalšího pokračování se fanoušci nejspíše dočkají závěrem roku 2023.

V pátek 3. března (v Japonsku o den později) vyšla první epizoda třetí části poslední série slavného anime Útok titánů (Attack on Titan). Speciál trvá jednu hodinu a přibližuje sérii k jejímu finále. Ke konci roku 2023 se plánuje další epizoda. Závěrečná sezóna se protahuje už od roku 2020, kdy vyšel první díl. Rozhodnutí přejít na hodinu dlouhé formáty je odklonem od předchozí tradiční podoby. Ke zhlédnutí je na službě Crunchyroll.

Doporučeno
Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu Chceš začít sledovat anime, ale nevíš, kde začít? Přinášíme ti seznam toho nejlepšího z Netflixu 13. prosince 2021 7:00

Poslední díly tak s sebou přinesou konec hlavní postavy Erena. Ten si v průběhu let prošel tolika změnami, že je pro diváky stále záhadou. Bryce Papenbrook, který postavu osm let dabuje, sdělil pro server Polygon, že sám neví, co si o postavě myslet.

„Útok titánů to dělá velmi dobře. Buduje tuhle šedou zónu a každá jednotlivá epizoda prostě žene příběh kupředu,“ komentoval vytváření příběhu. Anime seriály mívají tendence experimentovat se způsobem uvádění epizod, jako je tomu u Demon Slayer. Tomu vyšly některé díly i v kinech. Oproti tomu Útok titánů se rozhodl vést tuto dlouhou poslední řadu.

Domů
Sdílet
Diskuse