Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2023 17:46
Čas čtení 0:26
Dominik Vetrák

V 2. sérii House of the Dragon uvidíme 5 nových draků. Natáčení začne již brzy

V 2. sérii House of the Dragon uvidíme 5 nových draků. Natáčení začne již brzy
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhá série House of the Dragon dorazí nejdříve v roce 2024. Potěší fanoušky draků.

Spolutvůrce seriálu House of the Dragon Ryan Condal se vyjádřil k druhé sérii, informuje magazín The Hollywood Reporter. Nejprve prozradil, že diváci se mohou těšit na pět nových draků, kteří v první sérii nebyli. Je tedy jisté, že situace nabere na vážnosti a uvidíme i více akčních scén s draky.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Prozradil také to, že natáčení začne už velmi brzy, pravděpodobně na jaře. Vzhledem k délce natáčení a náročné postprodukci je velmi pravděpodobné, že 2. sérii začne HBO Max vysílat až přibližně v polovině roku 2024.

Druhá série by měla mít znovu 10 epizod a přiblíží se k události zvané jako Dance of the Dragons, kdy mezi sebou rod Targaryenů bojoval o trůn Westerosu.

Domů
Sdílet
Diskuse