Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2023 19:00
Čas čtení 0:32
Kristýna Dobiášová

Video: I kočky chodí do práce. TikTok rozněžňuje příběh neobvyklé policistky

Video: I kočky chodí do práce. TikTok rozněžňuje příběh neobvyklé policistky
Zdroj: Flickr/Lebatihem/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SOCIÁLNÍ SÍTĚ TIKTOK ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Na sociální síti je populární video s kočkou Daisy, která se stala součástí policejní stanice. Video, ve kterém majitelka popisuje příběh čtyřnohého zvířete, má přes 2 miliony zhlédnutí.

Kočka jménem Daisy rozněžnila uživatele sociální sítě TikTok. Na té se rozšířilo video, které vypráví příběh o tom, jak se dostala k policii. Dojemný příspěvek začíná slovy „jak jsem se stala policejní kočkou“, popisuje Newsweek.

Doporučeno
KVÍZ: Jak moc (ne)rozumíš své kočce? Otestuj se KVÍZ: Jak moc (ne)rozumíš své kočce? Otestuj se 7. března 2023 8:30

„Jednoho dne pršelo, táta nebyl doma, tak jsem se pustila otevřeným oknem na policejní stanici,“ píše se ve videu. Páníček si kočku opakovaně bral zpět, nicméně ona se vždy vrátila. Policistům brzy začala nosit i dárky v podobě mrtvých zvířat, jako je pták nebo myš.

Nakonec se stala součástí stanice a dostala i vlastní vestu. „Brzy jsem se stala součástí nábytku na všech odděleních... Teď trávím dny odpočíváním v kanceláři.“ Téměř minutu a půl dlouhé video se rychle stalo hitem, 17. března má přes 2 miliony zhlédnutí.

Zpět
Sdílet
Diskuse