Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2023 v 10:40
Čas čtení 0:39
Kateřina Viková

Labrinth a Billie Eilish společně vydají singl „Never Felt So Alone“ ze seriálu Euphoria. Kdy ho najdeš ve svém streamu?

Labrinth a Billie Eilish společně vydají singl „Never Felt So Alone“ ze seriálu Euphoria. Kdy ho najdeš ve svém streamu?
Zdroj: Instagram/Billie Eilish
HUDBA BILLIE EILISH EUPHORIA HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušci spekulují o tom, že na nevydané skladbě „Never Felt So Alone“ britského umělce Labrintha se bude podílet i Billie Eilish. Podívej se na teaser, jestli v něm mladou zpěvačku poznáš.

Píseň Never Felt So Alone byla uvedena v druhé sezóně seriálu Euphoria, který minulý rok vyšel na HBO Max. Na rozdíl od ostatních songů pro oficiální soundtrack, na kterých Labrinth spolupracoval i s protagonistkou Zendayou a dalšími hudebníky, zůstal tento track nevydaný. To se změní v pátek 7. dubna, kdy tento éterický elektropopový mix konečně dorazí na streamovací služby.

Doporučeno
Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou Sundá si střevíčky a spadne ti brada. Margot Barbie a Ken Gosling v novém traileru na snímek inspirovaný legendární panenkou 5. dubna 2023 v 7:56

V traileru, jejž Labrinth v úterý zveřejnil na svém youtubovém kanále, je vidět osoba s mokrými vlasy, které jí zakrývají obličej a o které fanoušci spekulují, že je to právě Billie Eilish. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lab (@labrinth)

Fanoušci ale o kolaboraci Labrintha s autorkou úspěšného alba Happier Than Ever spekulovali už dříve. Když umělec minulý týden poprvé oznámil na Instagramu zveřejnění songu, Eilish okomentovala příspěvek mrkajícím smajlíkem. To stačilo k tomu, aby si její příznivci vyvodili závěry. 

Doporučeno
Polka, která tvrdila, že je pohřešovaná Madeleine McCann, konečně dostala výsledky testů DNA Polka, která tvrdila, že je pohřešovaná Madeleine McCann, konečně dostala výsledky testů DNA 5. dubna 2023 v 9:30

Labrinth byl také jedním ze speciálních hostů Eilish během jedné z prosincových show v Los Angeles. Ten večer spolu živě vystoupili právě s písní Never Felt So Alone.

Domů
Sdílet
Diskuse