Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. dubna 2023 9:30
Čas čtení 0:50
Eduard Starkbauer

Polka, která tvrdila, že je pohřešovaná Madeleine McCann, konečně dostala výsledky testů DNA

ZAHRANIČÍ INSTAGRAM POLSKO SOCIÁLNÍ SÍTĚ VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Velkou popularitu si získal i její dnes již neaktivní instagramový profil, který sledovalo přes milion uživatelů.

Polka Julia Wendelová, která tvrdila, že ve skutečnosti je právě ona pohřešovanou Madeleine McCann, zjistila výsledky DNA testů. Ty odhalily, že ve skutečnosti není britskou holčičkou, která před 17 lety zmizela z hotelového apartmánu v portugalském Algarve, informuje o tom například New York Post.

Doporučeno
České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu 5. dubna 2023 11:00

Senzibilka, která se případem dlouhodobě zabývá, a dokonce získala nad Julií plnou moc, pro portál RadarOnline uvedla, že žena „je na 100 % z Polska“. Kromě polských genů má mít navíc malé procento litevských a ruských genů.

To je ale překvapení

Polka tvrdila, že by mohla být unesenou McCann, protože se jí podle vlastních slov velmi podobala a v minulosti prý i ona zažila sexuální násilí a únos. Velkou popularitu si získal i její dnes již neaktivní instagramový profil, který sledovalo přes milion uživatelů. Právě prostřednictvím internetu se Polka dostala i na zřetel rodičů pohřešované Madeleine.

Doporučeno
Třináctiletí Češi našli v tramvaji opuštěný batoh plný peněz. Co o nich píše pražská policie? Třináctiletí Češi našli v tramvaji opuštěný batoh plný peněz. Co o nich píše pražská policie? 6. dubna 2023 9:00

Z únosu holčičky je nadále podezřelý německý sexuální násilník Christian Brückner, který si v současnosti odpykává ve vězení trest za znásilnění ženy, jehož se dopustil ve stejné oblasti, kde zmizela Madeleine. Právě německé úřady v roce 2020 prohlásily, že McCann je už údajně po smrti. Její tělo však nikdy nebylo nalezeno.

Domů
Sdílet
Diskuse