Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. dubna 2023 17:27
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Odhal depresivní minulost Rocketa v nové scéně ze Strážců Galaxie 3. Jak dostal Rocket jméno a co s ním udělaly experimenty?

Odhal depresivní minulost Rocketa v nové scéně ze Strážců Galaxie 3. Jak dostal Rocket jméno a co s ním udělaly experimenty?
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Marvel vydal nové záběry na očekávanou komiksovku Strážci Galaxie 3, ve které se dozvíme více o Rocketově minulosti.

Než se stal Rocketem, byl to obyčejný medvídek mýval. Nelítostní vědci však na něm a několika dalších zvířatech dělali ve vesmíru experimenty, které je navždy poznamenaly. Režisér a scenárista James Gunn v závěru trilogie Strážci Galaxie 3 odhalí bolestivou minulost Rocketa. Informuje o tom Comingsoon a Collider.

Studia Marvel a Disney nyní vydala krátkou scénu z filmu, která tě na tuto dějovou linii navnadí. Vidíme v ní, jak si Rocket vybral jméno a jak se sblížil s Laylou a dalšími kamarády zavřenými v klecích. Diváci ve filmu uvidí všechno podstatné z jeho minulosti, navíc i to, jak se z něho stal stroj na zabíjení a vytváření geniálních vynálezů.

Strážci Galaxie 3 je nejnovější komiksovka od Marvelu a do kin se dostane už 5. května 2023. První šťastlivci, kteří snímek už viděli, mluví o povedeném a nesmírně emotivním filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse