Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2023 10:59
Čas čtení 0:50
Kateřina Viková

Post Malone popřel, že by byl na drogách. V postu vysvětlil, co opravdu stojí za změnou jeho vizáže

Post Malone popřel, že by byl na drogách. V postu vysvětlil, co opravdu stojí za změnou jeho vizáže
Zdroj: Getty Images/Josh Brasted/FilmMagic
HUDBA HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Americký rapper Post Malone se vyjádřil ke spekulacím, že bere drogy. Prý o sebe naopak začal lépe pečovat, aby se mohl starat o své dítě, a je nejšťastnější za poslední dobu.

Sedmadvacetiletý rapper Post Malone v novém příspěvku na Instagramu a na Facebooku napsal, že nebere drogy, čímž se vyjádřil k obavám a spekulacím týkajícím se svého hubnutí. Začátkem tohoto roku si totiž jeho fanoušci všimli, že Malone byl během turné v Austrálii a Indii výrazně hubenější. Důvod, proč kila shodil, přešel slovy: „Předpokládám, že kvůli živým vystoupením.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @postmalone

Dále napsal, že ho koncertování hodně baví a nikdy se necítil zdravěji. „Myslím, že mě rodičovský život nakopl, a já se rozhodl začít lépe jíst, abych tu mohl být pro svého malého andílka dlouhou dobu. Další na řadě je kouření a drinky, ale považuji se za trpělivého muže…“ vtipkoval hudebník. Zpěvákovi se první dítě, které má se svou snoubenkou, jejíž identita není veřejně známá, narodilo v červnu 2022.

Prozradil také, že v poslední době pracuje na nové hudbě a dodal, že hodlá více přispívat na Instagram. „Můj mozek je na super místě a jsem nejšťastnější za dlouhou dobu.“ Svůj příspěvek zakončil srdečným vzkazem svým fanouškům, ve kterém napsal: „Pokud to máte těžké nebo potřebujete trochu lásky, mohu potvrdit, že jste milováni víc, než si myslíte, a nepolevujte!“

Post Malone
Zdroj: Getty Images for Coachella/Matt Winkelmeyer

Za týden má rapper vystupovat na turné ve Velké Británii. Čekají ho koncerty v Londýně, Glasgow, Dublinu, Manchesteru a dalších městech. 

Domů
Sdílet
Diskuse