Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. května 2023 14:16
Čas čtení 0:38
Radim Šlechta

Keanu Reeves a jeho band je zpátky. Nové album by mělo vyjít brzy

Keanu Reeves a jeho band je zpátky. Nové album by mělo vyjít brzy
Zdroj: Getty Images/Greg Doherty
NEWS KEANU REEVES ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kapela Dogstar, ve které hraje i Keanu Reeves, bude nejspíš v létě vydávat novou desku po více než dvaceti letech.

Keanu Reeves se vrací se svou kapelou Dogstar po více než dvaceti letech. Grungeová skupina bude podle serveru Gamespot vydávat nové album letos v létě. Na Instagramu trojice muzikantů zatím průběžně sdílí fotky a videa ze zákulisí.

Doporučeno
Změní umělá inteligence filmový průmysl? Zeptali jsme se filmařů Změní umělá inteligence filmový průmysl? Zeptali jsme se filmařů 30. dubna 2023 15:00

Poprvé Dogstar začali hrát na začátku devadesátých let. Reeves s nimi od začátku hrál na baskytaru. I přesto, že se proslavil jako herec, s nimi dále pokračoval a objevoval se na koncertech. Kapela ale již od začátku století nebyla aktivní. Tehdy vydala doposud poslední desku s názvem Happy Ending.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dogstar (@dogstarband)

Podle serveru Revolver by album mělo vyjít v létě letošního roku. Na začátku toho minulého přidala kapela příspěvek s popiskem „We Are Back“, který avizoval novou nahrávku již na počátku letošního roku. Nově vznikající album by mělo podle kapely obsahovat ty „nejuspokojivější a nejhlubší songy, které kdy napsala“.

Doporučeno
Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch 28. dubna 2023 14:45

V posledním příspěvku na Instagramu vyjádřili vděčnost všem svým fanouškům. Novinky ohledně vznikajícího alba a jeho vydání snad zveřejní brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse