Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. května 2023 17:55
Čas čtení 1:12
Ilona Hobzová

V seriálu The Idol se objeví i postava z Euforie. První díly vyvolaly v Cannes rozporuplné reakce

V seriálu The Idol se objeví i postava z Euforie. První díly vyvolaly v Cannes rozporuplné reakce
Zdroj: Home Box Office
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Premiéra očekávaného seriálu The Idol se blíží.

Premiéra nového seriálu HBO The Idol je v plánu na 4. června. V novém kontroverzním seriálu od tvůrce Euforie Sama Levinsona se objeví Abel Makkonen Tesfaye, známý jako The Weeknd. Hlavní ženskou roli ztvární Lily-Rose Depp, dcera amerického herce Johnnyho Deppa a francouzské zpěvačky a herečky Vanessy Paradis. Levinson potvrdil, že v seriálu se objeví i postava z už zmíněného hitu Euforie.

Šílený mix Černé labutě, Boje o moc a Sekretářky

V první epizodě The Idol se totiž objeví Maddy Perez z Euforie, kterou ztvárňuje Alexa Demie. Konkrétně se na ni budou moci diváci těšit v jedné ze scén, kde se potkají hlavní hrdinové –⁠ vůdce sekty a pochybný guru Tedros (The Weeknd) a nadějná popová hvězda Jocelyn (Lily-Rose Depp). Podle teorií některých fanoušků půjde o scénu v klubu, který patří právě Tedrosovi, a Demie se zde objeví krátce jako jedna z návštěvnic. 

Fanoušci Euforie neskrývají nadšení, že jednu z nejoblíbenějších postav seriálu uvidí i v jiném projektu. Její osud v Euforii totiž původně nebyl vůbec jistý. Po odchodu Barbie Ferreiry, která ztvárnila postavu Kat, se spekulovalo i o loučení Alexy Demie. Podle serveru Backstage se na ni ve 3. sérii ale můžeme opět těšit. Nové díly by se měly objevit v příštím roce.

Přestože seriál The Idol bude na HBO Max dostupný až 4. června, na filmovém festivalu v Cannes byly k vidění první dva díly. A podle serveru Filmtoro byly první reakce velmi rozporuplné. Zatímco ohlasy přímo v sále byly převážně pozitivní, pozdější reakce na internetu se lišily. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

„Někdo minisérii přirovnává k šílenému mixu Černé labutě, Boje o moc a Sekretářky, který určitě rozproudí debatu. Na druhou stranu, i když prý mnohé scény mají spád, jiné jsou naopak rozporuplné a většina z nich je matoucí,“ píše Filmtoro. Seriál není pro každého, fanoušci a fanynky Sama Levinsona prý ale rozhodně zklamaní nebudou.

Domů
Sdílet
Diskuse