Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2023 18:34
Čas čtení 0:26
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Keanu Reeves po dlouhých 20 letech vystoupil na pódiu se svou kapelou. Fanouškům rovnou představili novou skladbu

VIDEO: Keanu Reeves po dlouhých 20 letech vystoupil na pódiu se svou kapelou. Fanouškům rovnou představili novou skladbu
Zdroj: Getty Images/Miikka Skaffari/FilmMagic
HUDBA KEANU REEVES
Uložit Uložené

Keanu Reeves po 20 letech vystoupil na pódiu s kapelou.

Proslavil se tetralogiemi Matrix či John Wick, pamatovat si ho můžeš i z filmů jako Nebezpečná rychlost, Constantine, Dracula nebo Králové ulice. Americký herec Keanu Reeves je ovšem také skvělý hudebník.


Jak píše Yahoo, v sobotu 27. května se po více než dvaceti letech vrátil na pódium a vystoupil se svou rockovou kapelou Dogstar, kterou založil ještě v roce 1991.

 
Tříčlenné uskupení tvoří kromě Reevese ještě Robert Mailhouse a Bret Domrose. Hudebníci mají na kontě zatím dvě studiová alba Our Little Visionary (1996) a Happy Ending (2000).

Kapela ohlásila návrat loni krátkým příspěvkem na Instagramu. Během vystoupení v Kalifornii na festivalu BottleRock Napa Valley potěšili fanoušky i novou písní s názvem Glimmer.

Domů
Sdílet
Diskuse