Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2023 17:45
Čas čtení 0:40
Radim Šlechta

Al Pacino bude mít v 83 letech další dítě. Čeká jej se svou 29letou partnerkou

Al Pacino bude mít v 83 letech další dítě. Čeká jej se svou 29letou partnerkou
Zdroj: Forum Film SK
NEWS FILM
Uložit Uložené

Dle slov herce děti naplňují jeho život.

Slavný hollywoodský herec Al Pacino bude mít čtvrté dítě. Potomka s ním čeká jeho devětadvacetiletá přítelkyně Noor Alfallah. Třiaosmdesátiletý herec známý například z filmové série Kmotr má již tři děti s dalšími ženami. Informuje o tom server Hollywood Reporter.

Doporučeno
Bella Ramsey: Kategorie herec/herečka nestačí. Nebinární herectvo si na předávání cen zaslouží více prostoru Bella Ramsey: Kategorie herec/herečka nestačí. Nebinární herectvo si na předávání cen zaslouží více prostoru 29. května 2023 10:24

Děti Alu Pacinovi podle jeho slov pomohly doplnit jeho „chybějící článek“. Ten prý vnímal od doby, kdy ho jeho otec opustil ještě coby batole. „Věděl jsem, že nechci být jako můj táta. Chtěl jsem být u toho. Mám tři děti a jsem za ně zodpovědný. Jsem součástí jejich životů a rozčiluje mě, když nejsem,“ řekl herec v minulosti pro The New Yorker.

Podle něj děti člověka dokáží „vytrhnout ze sebe samého“. Dle jeho vyjádření je z nich prvních dvacet minut po návratu domů jako u vytržení. Prý jej naplňuje, když po něm děti něco chtějí, nebo s ním alespoň potřebují trávit čas.

Al Pacino není jediný „šedý vlk Hollywoodu“, který ve vyšším věku čeká další dítě. Jeho kolega a přítel Robert De Niro se stal začátkem měsíce otcem již posedmé.

Domů
Sdílet
Diskuse