Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. června 2023 13:30
Čas čtení 0:34
Radim Šlechta

Toto je nejoblíbenější Spider-Man Toma Hollanda. Prozradil i to, jestli se připravuje pokračování jeho trilogie

Toto je nejoblíbenější Spider-Man Toma Hollanda. Prozradil i to, jestli se připravuje pokračování jeho trilogie
Zdroj: Marvel Studios
NEWS TOM HOLLAND
Uložit Uložené

Souhlasíš s hercem?

Tom Holland prozradil, který film se Spider-Manem je jeho nejoblíbenější. Herec se do červeno-modrého obleku oblékl již šestkrát. Ani jeden ze svých filmů neoznačil za nejlepší. Podle jeho slov z rozhovoru na premiéře The Crowded Room kraluje všem Spider-Manům snímek Into the Spider-Verse, kreslený hit z roku 2018.

Doporučeno
Paralelní světy pavoučí krásy: Nový Spider-Man je nejdelší trailer na světě, který musíš vidět Paralelní světy pavoučí krásy: Nový Spider-Man je nejdelší trailer na světě, který musíš vidět 1. června 2023 6:00

Holland označil snímek jako „nejlepší film o Spider-Manovi, který se kdy natočil“. Příběh o Milesi Moralesovi, který je známý především pro strhující animaci, celkově silnou audiovizuální stránku a neotřelé zpracování komiksového světa, se dočkal pokračování. Spider-Man: Across the Spider-Verse měl v Česku premiéru 1. června. Své první dojmy jsme shrnuli v tomto článku.

Kromě hodnocení filmů herec naznačil, jestli se můžeme těšit na pokračování příběhu o Spideym v rámci MCU. Holland naznačil, že by čtvrtý díl vzniknout mohl a už měl okolo něj „pár schůzek“. V rámci probíhající stávky scenáristů a scenáristek ale tyto schůzky prozatím pozastavil.

Anketa:
Souhlasíš s Tomovým výběrem top Spideyho?
Jasně, Miles Morales je boží!
Mám radši jiné Spider-Many.
Jasně, Miles Morales je boží!
31 %
Mám radši jiné Spider-Many.
69 %
Domů
Sdílet
Diskuse