Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2023 16:35
Čas čtení 1:00
Denisa Šútorová

Rihanna se na TikToku pochlubila diamantovým prstenem za miliony. Podle experta má luxusní šperk zajímavou symboliku

OSOBNOSTI MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

Hvězda k luxusnímu diamantu sladila outfit od Chanelu a boty Amina Muaddi, přičemž pod příspěvek napsala „quiet luxury“.

Text „Shine bright like a diamond“ z Rihanniny známé písně nabírá v těchto dnech zcela nový rozměr. Oblíbená zpěvačka a fashionistka se totiž nedávno pochlubila tiktokovým videem, na kterém jí na noze svítí obrovský diamantový prsten na zakázku za závratných 600 tisíc dolarů, což je v přepočtu více než 13 milionů korun. 

Doporučeno
Modely inspirované potápěčskou výstrojí i mistrovské krejčovství. Prohlédni si novou kolekci Louis Vuitton Modely inspirované potápěčskou výstrojí i mistrovské krejčovství. Prohlédni si novou kolekci Louis Vuitton 31. května 2023 15:00

Tento skvost si Rihanna pořídila od luxusní společnosti XIV Karats se sídlem v Beverly Hills. Příspěvek, který se stal okamžitě virálním, okomentovala dvěma jednoduchými slovy: „quiet luxury“.

Expert na luxusní šperky Mawell Stone ze společnosti Steven Stone Jewellers se pro Page Six Style vyjádřil, že RiRi má na sobě 9karátový hruškovitý diamant. Takový netradiční tvar prstenu prý ukrývá významnou a hlubokou symboliku, která něco dokáže prozradit o jeho nositeli. „Kameny broušené do tvaru hrušky symbolizují posílení a nezávislost nositele,“ říká Stone. „Takový typ prstenu je perfektní volbou pro globální superstar, jako je Rihanna,“ dodal.

Zpěvačka se v takovém glamu vydala minulý měsíc do ulic New Yorku v předvečer Met Gala, přičemž k diamantu zkombinovala extravagantní bílé šaty s černým kabátem Chanel a luxusní lodičky s křišťálovými akcenty na kotníku od Aminy Muaddi.

rihannarihanna
Zobrazit galerii
(2)

Hvězda svůj look zakončila bílými brýlemi Chanel a ladícím černým kloboukem z francouzského módního domu. Přestože RiRi sdílela tyto fotky na Instagramu již dříve, bližší pohled na luxusní diamant nám poskytla na TikToku teprve nedávno.

rihanna, chanel
Zdroj: Instagram/Rihanna

Herečka Christina Allen to jediným komentářem vystihla: „A v tento den začala revoluce prstenů na nohou,“ napsala a my nemůžeme nesouhlasit. „Quiet“ to však rozhodně není.

Domů
Sdílet
Diskuse