Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2023 15:00
Čas čtení 2:13
Tereza Šnajdrová

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert The Lumineers nebo techno krále I Hate Models

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert The Lumineers nebo techno krále I Hate Models
Zdroj: Getty Images/Medios y Media
KULTURA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

Léto je tu, tak neseď doma a vyraz za kulturou!

Přinášíme ti přehled těch nejlepších kulturních akcí, které se tento týden uskuteční v Praze (a výjimečně také mimo ni). Vyraz na koncert melancholických The Lumineers, techno v podání I Hate Models nebo koncert legendárních KISS. Kromě toho si můžeš koupit nějaký nový outfit na akci Kup si vohoz nebo můžeš vyjet do Hradce Králové, kde se uskuteční festival Rock for People.

Doporučeno
Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce 2. června 2023 15:00

The Lumineers, 7. června ve Sportovní hale Fortuna

Ve středu 7. června v pražské Sportovní hale Fortuna vystoupí americká folkrocková skupina The Lumineers, která má na svém kontě dvě nominace na Grammy. Hudebnictvo stojící za hitem Ho Hey se tuzemským fanouškům a fanynkám naposledy ukázalo v roce 2019, když si podmanilo celé Forum Karlín a okouzlilo všechny přítomné. O tři roky později kapela vydala veleúspěšné album BRIGHTSIDE, které nyní přiveze do Prahy.

Koncert, který tě provede celou škálou emocí, startuje ve 20:00 hodin a vstupenky koupíš za 890 až 1 590 korun.

Rock for People, 8. až 11. června v Hradci Králové

Tahle akce se sice nekoná v Praze, ale když nasedneš na vlak, za hodinku a něco můžeš být v Hradci Králové, kde to v následujících dnech pořádně ožije. V Parku 360 se totiž od čtvrtka 8. června do neděle 11. června koná festival Rock for People, který do Česka přiveze více než stovku kapel, včetně Slipknotů, Muse, The 1975 nebo Machina Gun Kellyho. A u toho přece nemůžeš chybět.

Vstupenky na jeden z největších festivalů ve střední Evropě koupíš za 2 190 až 3 790 korun.

I Hate Models, 9. června v Roxy

Jeho videa se na TikToku stala virálními a nyní přijede do Prahy. Řeč je o francouzském DJi, který si říká I Hate Models a v pátek 9. června vystoupí v klubu Roxy. Těšit se můžeš na noc plnou techna a třeba dojde i na nejznámější hity jako Daydream, Werewolf Disco Club nebo Two Steps from Heaven. I Hate Models je znám jako techno mág, který návštěvnictvo nenechá vydechnout, stejně jako pořadatele. Rád porušuje pravidla a jeho sety se mnohdy protáhly až na dvojnásobek času. Čeká Prahu něco podobného? 

Techno večer v Roxy začíná ve 23:00 hodin a vstupenky pořídíš za 631 až 695 korun.

KISS, 10. června v O2 areně

Americké hardrockové legendy KISS zavítají v rámci End of the Road Tour do Prahy, a jak již název napovídá, jedná se o poslední koncertní turné, na které kapela vyjede. A to si přece nemůžeš nechat ujít. KISS se Praze naposledy představí v sobotu 10. června v O2 areně a těšit se můžeš na nadupaný setlist o téměř 20 písních, mezi kterými nebudou chybět ani nejpopulárnější songy jako I Was Made For Lovin' You nebo Rock And Roll All Night.

O2 arena se návštěvnictvu otevře v 18:30 hodin a vstupenky na tuhle rozlučkovou show koupíš za 1 690 až 3 390 korun.

Kup si vohoz, 10. června na náměstí Václava Havla

Máš plnou skříň věcí, které už nenosíš, nebo bys naopak potřeboval*a něco nového a nechceš do tradičních obchodů? Pak je pro tebe tahle akce ideální. V sobotu 10. června proběhne na náměstí Václava Havla v Praze bazar Kup si vohoz, na kterém bude až 30 prodejců*prodejkyň včetně známých influencerů a influencerek. 

Kromě oblečení tam pro návstěvnictvo bude připraveno také výborné občerstvení a nápoje, které si prostě nemůžeš nechat ujít. Vstup na akci je zdarma a koná se od 11:00 do 15:00 hodin. 

oblečení
Zdroj: Unsplash/Angela Bailey/volně k použití
Anketa:
Na které akci se potkáme?
The Lumineers
Rock for People
I Hate Models
KISS
Kup si vohoz
The Lumineers
15 %
Rock for People
15 %
I Hate Models
0 %
KISS
38 %
Kup si vohoz
31 %
Domů
Sdílet
Diskuse