Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2023 15:36
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Video: Během Skrillexova setu vypukl na pódiu požár. Show ve Španělsku musela být přerušena

Video: Během Skrillexova setu vypukl na pódiu požár. Show ve Španělsku musela být přerušena
Zdroj: Flickr/LollapaloozaBR/volně k použití
HUDBA KONCERTY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Populární americký DJ a producent Skrillex vystoupil o víkendu na festivalu Primavera Sound v Barceloně, avšak jeho set musel být přerušen.

Zatímco se Skrillex věnoval mixování hudby, osvětlení přímo nad pódiem začalo hořet, píše NME. Přítomným bylo sděleno, že došlo k „technické chybě“, a podle reakcí na sociálních sítích bylo na místě mnoho šokovaných lidí. „Nikdy jsem nic takového neviděla,“ píše jedna z účastnic festivalu na Twitteru

Doporučeno
Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce 2. června 2023 15:00

Skrillex o víkendu vystoupil na barcelonském festivalu Primavera Sound, avšak jeho set musel být přerušen. Z čista jasna totiž začalo hořet osvětlení nad pódiem. Podle organizátorů došlo k „technické chybě“, která byla během 10 minut uhašena a Skrillex se mohl vrátit na stage. Při incidentu naštěstí nebyl nikdo zraněn, někteří však zůstali šokováni. 

Skrillex byl populární především kolem roku 2011, kdy pobláznil téměř celý svět svým EP Bangarang. Na celosvětový úspěch pak navázal o čtyři roky později albem Skrillex and Diplo present Jack Ü a poté, jako by se po něm slehla zem. Začátkem roku 2023 se však populární DJ opět objevil na scéně, a to s novou desku Quest For Fire. Od té doby zažívá boom.

Na letošní Coachelle, jednom z největších festivalů světa, odehrál podle kritiků spolu s Fredem Again a Four Tetem nejlepší set celého festivalu. Podívej se, jaký byl.

Domů
Sdílet
Diskuse