Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. června 2023 15:30
Čas čtení 3:32
Tímea Krauszová

Beauty drop: Brutální SPF, sexy paletka do 250 Kč a vše pro letní glow od Fenty Beauty i Kylie Cosmetics

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

V květnu představily kosmetické značky řadu novinek. Vybrali jsme ty, které nás nejvíce zaujaly a budou se hodit do letních měsíců. Článek vyšel původně na slovenském Refresher.sk.

Vítej u našeho nového Beauty Dropu! Každý měsíc ti přinášíme ty nejzajímavější novinky ze světa krásy a informujeme tě o tom, co nového kosmetické značky uvedly na trh. Sledujeme a testujeme pro tebe nejnovější produkty na vlasy i nehty a neujde nám žádná nová dekorativní ani pečující kosmetika. Na základě toho pro tebe pravidelně sestavujeme přehled, který ti pomůže s výběrem a nákupem toho, co ti bude doopravdy sedět.

O novinkách ze světa beauty píšeme nezávisle a kriticky. Pomůžeme ti zorientovat se v nových trendech, protože než ti něco doporučíme, ověřujeme nové produkty i hacky s odborníky. 

Doporučeno
Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) 6. června 2023 11:00

1. SPF, které ti nahradí i krém

Dnes už ikonická korejská značka Beauty of Joseon se zřejmě oficiálně stává SPF královnou sociálních sítí. Představila totiž nový produkt Ginseng Moist Sun Serum s ochranným faktorem 50, který si oblíbí zejména lidé se smíšenou a suchou pletí. Dohromady má tak značka v nabídce již tři opalovací produkty: jeden krémový, jeden sérový a jeden v tyčince.

Novinka má lehkou gelovou konzistenci, takže na léto bude ideální. Zanechává zářivý finiš a je hydratující, tudíž ti teoreticky v horkých dnech nahradí hydratační krém. Pokožku nejen chrání, ale také zvlhčuje a vyživuje a vytváří známý glass skin efekt. Obsahuje 30 % ženšenu, 2 % niacinamidu a vitamin E.

Cena: 470 Kč

beauty of joseon spf produkty
Zdroj: Beauty of Joseon

2. Nová limitka od Catrice

Oblíbenkyně z drogerií představila kolekci inspirovanou jarní zahradou. V Secret Garden najdeš paletku na obličej a tváře, k tomu štětec, barevné oleje, matné rtěnky na rty a pleťové sérum s obsahem kyseliny hyaluronové a glycerinem. Třešničkou na dortu je krásný květinový obal a k tomu i květinová vůně. Lehké hydratační sérum by ti tak s espéefkem mohlo na léto bohatě postačit.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku 5. dubna 2024 13:00

Produkty na rty mají typicky jarní barvy, od zářivější korálové až po sytě růžovou. Paletka pak má korálovou tvářenku, teplý bronzer a dva rozjasňovače.


Cena: od 93 Kč do 215 Kč

Catrice novinka
Zdroj: Catrice

3. Chladicí podkladová báze od NYX

Vyhlazuje, minimalizuje póry, zpevňuje pokožku, hydratuje, zklidňuje, má chladivý efekt a ještě prodlužuje životnost make-upu. NYX se opravdu vytáhl, když si pro letní sezónu 2023 přichystal Face Freezie: chladicí primer a hydratační krém v jednom.

Produkt obsahuje sněhovou houbu a niacinamid pro celodenní hydrataci. Co naopak neobsahuje, je mentol či přidaný parfém, takže by tě neměl štípat ani podráždit. Dále neobsahuje silikony, úplně matného efektu s ním tedy nedosáhneš, ale je tak akorát lepivý, aby na něm make-up dobře držel a dal se pak dobře zmatnit pudrem.

Cena: 475 Kč

Nyx chladiaci primer
Zdroj: NYX Cosmetics

4. Slovenská značka doplnila svou kolekci

Slovenská značka SIMPL Therapy uvedla na trh čtyři nové cleansery. Tím doplnila svoji kolekci, ve které byla doposud čtyři séra a krémy, jež vznikly s ohledem na potřeby pleti – bez ohledu na věk či pohlaví. Těchto osm produktů jsme na Refresher.sk již testovali, přečti si naši recenzi.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham 1. března 2024 16:00

Každý cleanser můžeš používat samostatně nebo je mezi sebou kombinovat v rámci večerního dvoufázového čištění. V nabídce je Gel to Oil, ideální pro odličování suché pleti, Micellar Gel, který dobře odlíčí zejména smíšenou a normální pleť, mléko Cleansing Milk a Purifying Cleansing Gel pro problematickou pokožku.

Cena: 473 až 591 Kč

simpl therapy nové cleansers
Zdroj: SIMPL Therapy

5. Nový přírodní odličovací balzám

Značka Weleda má nový odličovací balzám s organickým slunečnicovým olejem a s výtažky z fialky, měsíčku a heřmánku. Produkt patří do kolekce Skin Food, která je zřejmě nejpopulárnější řadou produktů dané značky.

Na konci dlouhého dne balzám odstraní SPF, nečistoty a také make-up. Díky oleji ve složení balzám dobře rozpouští i voděodolný make-up. Po kontaktu s vodou se mění na mléčnou emulzi, která se snadno smývá, nemusíš si tak tvář drhnout. Po vyčištění však přesto ještě doporučujeme použít klasický cleanser.

Cena: 260 Kč

Čistiaci balzam Weleda
Zdroj: Weleda
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse