Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. června 2023 v 15:30
Čas čtení 3:32
Tímea Krauszová

Beauty drop: Brutální SPF, sexy paletka do 250 Kč a vše pro letní glow od Fenty Beauty i Kylie Cosmetics

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

V květnu představily kosmetické značky řadu novinek. Vybrali jsme ty, které nás nejvíce zaujaly a budou se hodit do letních měsíců. Článek vyšel původně na slovenském Refresher.sk.

Vítej u našeho nového Beauty Dropu! Každý měsíc ti přinášíme ty nejzajímavější novinky ze světa krásy a informujeme tě o tom, co nového kosmetické značky uvedly na trh. Sledujeme a testujeme pro tebe nejnovější produkty na vlasy i nehty a neujde nám žádná nová dekorativní ani pečující kosmetika. Na základě toho pro tebe pravidelně sestavujeme přehled, který ti pomůže s výběrem a nákupem toho, co ti bude doopravdy sedět.

O novinkách ze světa beauty píšeme nezávisle a kriticky. Pomůžeme ti zorientovat se v nových trendech, protože než ti něco doporučíme, ověřujeme nové produkty i hacky s odborníky. 

Doporučeno
Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) 6. června 2023 v 11:00

1. SPF, které ti nahradí i krém

Dnes už ikonická korejská značka Beauty of Joseon se zřejmě oficiálně stává SPF královnou sociálních sítí. Představila totiž nový produkt Ginseng Moist Sun Serum s ochranným faktorem 50, který si oblíbí zejména lidé se smíšenou a suchou pletí. Dohromady má tak značka v nabídce již tři opalovací produkty: jeden krémový, jeden sérový a jeden v tyčince.

Novinka má lehkou gelovou konzistenci, takže na léto bude ideální. Zanechává zářivý finiš a je hydratující, tudíž ti teoreticky v horkých dnech nahradí hydratační krém. Pokožku nejen chrání, ale také zvlhčuje a vyživuje a vytváří známý glass skin efekt. Obsahuje 30 % ženšenu, 2 % niacinamidu a vitamin E.

Cena: 470 Kč

beauty of joseon spf produkty
Zdroj: Beauty of Joseon

2. Nová limitka od Catrice

Oblíbenkyně z drogerií představila kolekci inspirovanou jarní zahradou. V Secret Garden najdeš paletku na obličej a tváře, k tomu štětec, barevné oleje, matné rtěnky na rty a pleťové sérum s obsahem kyseliny hyaluronové a glycerinem. Třešničkou na dortu je krásný květinový obal a k tomu i květinová vůně. Lehké hydratační sérum by ti tak s espéefkem mohlo na léto bohatě postačit.

Doporučeno
Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? 18. října 2024 v 7:05

Produkty na rty mají typicky jarní barvy, od zářivější korálové až po sytě růžovou. Paletka pak má korálovou tvářenku, teplý bronzer a dva rozjasňovače.


Cena: od 93 Kč do 215 Kč

Catrice novinka
Zdroj: Catrice

3. Chladicí podkladová báze od NYX

Vyhlazuje, minimalizuje póry, zpevňuje pokožku, hydratuje, zklidňuje, má chladivý efekt a ještě prodlužuje životnost make-upu. NYX se opravdu vytáhl, když si pro letní sezónu 2023 přichystal Face Freezie: chladicí primer a hydratační krém v jednom.

Produkt obsahuje sněhovou houbu a niacinamid pro celodenní hydrataci. Co naopak neobsahuje, je mentol či přidaný parfém, takže by tě neměl štípat ani podráždit. Dále neobsahuje silikony, úplně matného efektu s ním tedy nedosáhneš, ale je tak akorát lepivý, aby na něm make-up dobře držel a dal se pak dobře zmatnit pudrem.

Cena: 475 Kč

Nyx chladiaci primer
Zdroj: NYX Cosmetics

4. Slovenská značka doplnila svou kolekci

Slovenská značka SIMPL Therapy uvedla na trh čtyři nové cleansery. Tím doplnila svoji kolekci, ve které byla doposud čtyři séra a krémy, jež vznikly s ohledem na potřeby pleti – bez ohledu na věk či pohlaví. Těchto osm produktů jsme na Refresher.sk již testovali, přečti si naši recenzi.

Doporučeno
Rozpadají se ti boty? Žádný problém, jsi trendy! TikToku konečně vládne trend, který tě nenutí utrácet Rozpadají se ti boty? Žádný problém, jsi trendy! TikToku konečně vládne trend, který tě nenutí utrácet 29. července 2024 v 7:00

Každý cleanser můžeš používat samostatně nebo je mezi sebou kombinovat v rámci večerního dvoufázového čištění. V nabídce je Gel to Oil, ideální pro odličování suché pleti, Micellar Gel, který dobře odlíčí zejména smíšenou a normální pleť, mléko Cleansing Milk a Purifying Cleansing Gel pro problematickou pokožku.

Cena: 473 až 591 Kč

simpl therapy nové cleansers
Zdroj: SIMPL Therapy

5. Nový přírodní odličovací balzám

Značka Weleda má nový odličovací balzám s organickým slunečnicovým olejem a s výtažky z fialky, měsíčku a heřmánku. Produkt patří do kolekce Skin Food, která je zřejmě nejpopulárnější řadou produktů dané značky.

Na konci dlouhého dne balzám odstraní SPF, nečistoty a také make-up. Díky oleji ve složení balzám dobře rozpouští i voděodolný make-up. Po kontaktu s vodou se mění na mléčnou emulzi, která se snadno smývá, nemusíš si tak tvář drhnout. Po vyčištění však přesto ještě doporučujeme použít klasický cleanser.

Cena: 260 Kč

Čistiaci balzam Weleda
Zdroj: Weleda
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse